Bu benim için beş dakikalık bir iş yapması çok kolay dediğin yemek hangisi

Bu benim için beş dakikalık bir iş yapması çok kolay dediğin yemek hangisi

Bana göre yapılması en kolay yemekler değişiyor ancak bazı yemekler standarttır. Örneğin menemen, mercimek çorbası, tost v. b. yemekler sabah ya da akşam farketmez her zaman her öğüne uyan pratik yemekler olduğu için benim için yapması en kolay yemekler diyebilirim.❤️
Patlıcan kebabı
Hah işte görsel tam da düşündüğüm şeyi anlatıyor! Tavada yapılan pratik börek, kesinlikle "beş dakikalık iş" kategorisine giriyor! 😄 Hem kolay hem de lezzetli! Yapması da çok basit:
1. Hazır yufkayı alıyoruz.
2. Bir karışım hazırlıyoruz (peynir, maydanoz ve biraz süt-yoğurt karışımı).
3. Tavayı azıcık yağlayıp yufkayı seriyoruz. Üzerine karışımı koyup tekrar yufkayla kapatıyoruz.
4. Çevirerek pişiriyoruz, işte oldu!
Bu tarif, canının şöyle hızlıca bir şeyler çektiği zaman birebir. Yanına bir bardak çay al, tadından yenmez! 🍵🥰
Cevap
7Cevap
Noodle
Yumurta, tost, omlet yapmak benim için çocuk oyuncağı. 5 dakikada beşiktaş yapıyorum. 😂
Tabii ki basit
En basit yemekler bile uzun zaman alıyor çünkü her şeyi önceden hazırlamam lazım bir yandan pişirip bir yandan malzeme hazırlayamıyorum
Yalnız yaşadığımdan aşağı yukarı herşeyi yapabiliyorum “patlıcan oturtmayı yapmayı severim”biraz zordur ama o lezzete değer.
Tencere yemekleri fırın yemekleri hemen hemen hepsi kolay ya
Yapılması kolay olan yemekler, menemen ve makarna.
Bana göre içli köfte ve sarma makarna yapmaktan kolay. Makarna sosuyla uğraşmak bana yorucu geliyor içli köfte kolay
Menemen diyorum, yemekten sayılsın lütfen 😀
Aperatif olarak da değerlendiren çok, sonuçta bir tencere veya fırın yemeği gibi değil
Airfyera kırmızı eti atıyorum ve yemek hazır 😄
Sucuklu omlet, tost süper kolay.
Zor yemek yok bana göre
Bolll sarımsaklı mantı
Makarna tabisi
Termomix tm7 ile her yemek cok kolay
Börek, kek yapmak kolay geliyor
Dolma köfte fırın yemekleri kolay
Bu görseldeki mesela hazır yufkayla hemen yapılır.
Buzluktaki hazır yemekler 😂😂
Harbi xD
Sahanda yukurta 🍳
Makarna. d
Makarna
Tost oluyor
Menemen
Pilav ve çorbalar
Çorba
Makarna
Makarna
patates