Yeme & İçme Soda içerken hangi markayı tercih ediyorsunuz? 38_11Enerjisi Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beypazarı mineral vs değeri çok iyiyimiş diğerlerine göre Soda içerken hangi markayı tercih ediyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 7 ay Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Genelde Kızılay tercih ediyorum ama öyle illa bu olsun demiyorum 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artık asitli içecek içmiyorum ama önceden Kınık içerdim 1 1 Yorumla correctamundo 2 ay Maden suları asitli değil, gazlı içecek. Asitle gazı karıştırıyorsun. Yorumla
GeceYıldızı1688 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Kınık beypazarı bunlar güzel diğerleri aşırı mineralli 1 0 Yorumla
Asmodeusss Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 7 ay Sade beypazarı. 2 Tane, birine tek atarım, diğeriyle keyif yaparım. 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Bide limon sıkınca dehşet oluyor Yorumla
WalkintheSky Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Magnezyumu bol olanı tercih ediyorum 1 2 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Hangisi en yüksek gördüklerinden mesela Yorumla WalkintheSky 7 ay Kızılay Erzincandı sanırım Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beypazarı 2 2 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Haziran ikizleri ile Mayıs ikizleri arasındaki fark ne :) Yorumla Haziranikizleri 7 ay Hiçbir fikrim yok 😂 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beypazarı boğazı yakıyor fena 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Mineral değeri en yükseklerden olması lazım Yorumla
Lunalie Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Beypazarı 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 7 ay Beypazarı adamdır 😃 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Eed 🙂🤌🏻 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelde Beypazarı. 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay 👍🏻👍🏻🧕🏻 Yorumla
ÖğretmennnHanimcim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Beypazarı şaşmaz 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay 🤌🏻👍🏻 Yorumla
cileklimilekli Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Fark etmez 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay 👍🏻👍🏻 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uludağ 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Bende Uludağ ile mukayese ettim neredeyse Beypazarı değerleri onun iki katı gözüküyor Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 7 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Beypazarı sadece 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay 👍🏻🤌🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Ensinger Sport 0 10 Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay O nedir yahu Yorumla Cevap sahibi 7 ay Alman sodası Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Farkı nedir ki mineral vs mi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Tadını seviyorum minarelleride zengin Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Hmm afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi 7 ay Teşekkür ederim Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay Nereden buluyorsunuz ki Türkiye'de iseniz Yorumla Cevap sahibi 7 ay Almanya'da yaşıyorum Yorumla 38_11Enerjisi 7 ay 👍🏻Bu başka bi seviye dostum Yorumla Cevap sahibi 7 ay Saol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde Kızılay tercih ediyorum ama öyle illa bu olsun demiyorum
Artık asitli içecek içmiyorum ama önceden Kınık içerdim
Maden suları asitli değil, gazlı içecek. Asitle gazı karıştırıyorsun.
Kınık beypazarı bunlar güzel diğerleri aşırı mineralli
Sade beypazarı. 2 Tane, birine tek atarım, diğeriyle keyif yaparım.
Bide limon sıkınca dehşet oluyor
Magnezyumu bol olanı tercih ediyorum
Hangisi en yüksek gördüklerinden mesela
Kızılay Erzincandı sanırım
Beypazarı ve kınık sadece
Beypazarı
Haziran ikizleri ile Mayıs ikizleri arasındaki fark ne :)
Hiçbir fikrim yok 😂
Beypazarı boğazı yakıyor fena
Mineral değeri en yükseklerden olması lazım
Beypazarı
Avşar
Beypazarı adamdır 😃
Eed 🙂🤌🏻
Genelde Beypazarı.
👍🏻👍🏻🧕🏻
Beypazarı şaşmaz
🤌🏻👍🏻
Fark etmez
👍🏻👍🏻
Uludağ
Bende Uludağ ile mukayese ettim neredeyse Beypazarı değerleri onun iki katı gözüküyor
Beypazarı sadece
👍🏻🤌🏻
Ensinger Sport
O nedir yahu
Alman sodası
Farkı nedir ki mineral vs mi
Tadını seviyorum minarelleride zengin
Hmm afiyet olsun
Teşekkür ederim
Nereden buluyorsunuz ki Türkiye'de iseniz
Almanya'da yaşıyorum
👍🏻Bu başka bi seviye dostum