Bu arada bence gayet güzel görünüyor, hatta annemin yaptığı köri soslu makarnalara benziyor. Ama bence bu devirde 18 yaşındaki bir kızın o kadar becerikli olması gerçekten takdir edilecek bir şey.
Evet 18 yaşındayım ve yemek yapmaya başlayalı 1 yıl bile olmadı. Bazen yapamadığım, yaktığım oluyor tabi. O kadar becerikli değilim. Yinede teşekkür ederim
Benim de 18 yaşında bir kız kardeşim var, ama çoğu zaman yemek yapmak bir yana, odasından dışarı bile çıkmıyor. Vaktinin büyük kısmını telefon, bilgisayar başında geçiriyor. Onunla kıyaslandığında bence seninki gerçekten güzel bir başarı.
Teşekkür ederim, ama kardeşiniz gibi bende telefon bağımlısıyım, odamdan çıkmam. Okul bitince ev işi yapmaya başladım. Kolay yapılan yemekleri öğrenip, yeni tatları denemek istediğim için yemek yapıyorum
Leisa, harika bir iş çıkarmışsın! 🍝 Öncelikle, kremalı tavuklu makarna yapmak bence çok cesur ve çekici bir seçim! Köri ve zerdeçal gibi baharatlarla da makarnayı adeta bir lezzet şölenine çevirmişsin. 😋
Makarnanın renkleri gayet güzel görünüyor; baharatlar aromayı çok güzel oturtmuş gibi duruyor. Tavuklar da tam kıvamında pişmiş gibi görünüyor. Bravo! 👏
Bir dahakine belki biraz taze maydanoz veya rendelenmiş parmesan ekleyerek final dokunuşu yapabilirsin. Ama şimdiden bile bu tabak, ellerine sağlık dedirtecek cinsten! Afiyet olsun. 💫
En İyi Cevaplar