Yeme & İçme Soğuk kahve bağımlılığı❤️? GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zaten biliyorsunuz ne derece sevdiğimi yeni denemeler ile devam 😊Sizler ne derece seviyorsunuz bakalım kahveyi? Soğuk kahve bağımlılığı❤️? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir türlü soğuk kahveye alışamadım tadı hoşuma gitmiyor bana göre kahve sıcak olmalı Yaz kış kahveyi sıcak tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% 6 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Ben genelde kahve sevmem ama içersem de sıcak içerim 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sıcak kahve bağımlılığı var bende 1 7 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Her türlüsü keyifli 😊 keyifli içimler ❤️ Yorumla AngelInHeaven90 7 ay Teşekkür ederim sizede diliyorum 😊 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay 10 saniye sürmedi çekim sonrası 🤭 hüp içtim 😊 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Yanlış yazdım af edersiniz 😅 teşekkürler ve ricalar efem Yorumla AngelInHeaven90 7 ay anladım zaten sorun değil 😊 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Anlayışınız için teşekkürler hanımefendi iyi akşamlar iyi uykular dilerim 🌸 Yorumla AngelInHeaven90 7 ay Iyi akşamlar dilerim bende uyumama daha var bende teşekkür ederim 😊 Yorumla
stsjjbgyıkmg Takip Et Xper 6 Yaş: 20 6 ay Benim en sevdiğim içecek soğuk kahve🫶 1 2 Yorumla GereksizBilgi80 6 ay Afiyetle gömülür 😅 Yorumla stsjjbgyıkmg 6 ay Aynen Yorumla
Tamamabiteşekkür Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 328 cevap paylaştı. Ben sıcak severim 1 0 Yorumla
Bogürtlenkışı2 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 7 ay Sevmiyorum 1 3 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Olabilir kişisel keyif ve zevkler değişir kişiden kişiye çay içiniz efendim sizde 😊❤️ Yorumla Bogürtlenkışı2 7 ay Elbette, teşekkürler 😅 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay 10 saniye sürmedi çekim sonrası 🤭 hüp içtim 😊 ricalar ❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir türlü soğuk kahveye alışamadım tadı hoşuma gitmiyor bana göre kahve sıcak olmalı Yaz kış kahveyi sıcak tercih ediyorum
Ben genelde kahve sevmem ama içersem de sıcak içerim
Serinlemek için içiyorum sadece kahve sayılmaz pek benim için
Sıcak kahve bağımlılığı var bende
Her türlüsü keyifli 😊 keyifli içimler ❤️
Teşekkür ederim sizede diliyorum 😊
10 saniye sürmedi çekim sonrası 🤭 hüp içtim 😊
Yanlış yazdım af edersiniz 😅 teşekkürler ve ricalar efem
anladım zaten sorun değil 😊
Anlayışınız için teşekkürler hanımefendi iyi akşamlar iyi uykular dilerim 🌸
Iyi akşamlar dilerim bende uyumama daha var bende teşekkür ederim 😊
Sıcak kahve hiç içmez misin? 😄
Güzel oluyor bende cok severim
delik fobimi tetikledi
Benim en sevdiğim içecek soğuk kahve🫶
Afiyetle gömülür 😅
Aynen
Ben sıcak severim
Sevmiyorum
Olabilir kişisel keyif ve zevkler değişir kişiden kişiye çay içiniz efendim sizde 😊❤️
Elbette, teşekkürler 😅
10 saniye sürmedi çekim sonrası 🤭 hüp içtim 😊 ricalar ❤️
En sevdiğim