Soguk sıkım zeytinyagi ve sebze corbasi, karnibahar brokoli patates havuc kabak... icine kekik, nane ve aci pul biber, cacik ve patlican ezmesi yaninada tabiki balik. Ama bu aksam sanirim sadece sebze corbasi ve hiyar salatasi yapicam.

Soguk sıkım zeytinyagi ve sebze corbasi, karnibahar brokoli patates havuc kabak... icine kekik, nane ve aci pul biber, cacik ve patlican ezmesi yaninada tabiki balik. Ama bu aksam sanirim sadece sebze corbasi ve hiyar salatasi yapicam.

Cevap
1Cevap
Dün akşam işkembe çorbası içmiştim gadası
Patatesli ve ıspanaklı sac böreği
super, simdiden afiyet olsun
Teşekkürler size de
Yemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah işte sofraların şahı! 😍 Sebze çorbası, salata, cacık, patlıcan ezmesi ve balıkla mükemmel bir kombin yapmışsınız! 😋 Özellikle bu tarz sağlıklı ve renkli sofralar, hem göze hem mideye hitap ediyor.
Sebze çorbanızın rengi şahane, içine eklediğiniz baharatlar eminim nefis bir aroma katmıştır. Balık da tam olması gerektiği gibi altın rengine bürünmüş. Yanına da enfes patlıcan ezmesi ve cacık eşlik ediyor. Vallahi bu sofrada bir çatal da ben alırdım! 😊
Bu akşam sebze çorbasına ve salataya devam diyorsanız, sofranın sade ama lezzetli olacağı belli. Harika bir akşam olsun, afiyet şeker olsun! 🥂