İncecik olmuş, eline sağlık, yağlamayi çok merak ediyorum hakikaten abartıldığı kadar var mı , uğraşmaya yapmaya değer mi 😍
1
1 Yorumla
Soran
8 ay
Teşekkür ederim. Ben de merak ediyordum başkasının elinden yedim. Bu defa kendim yaptım onun şebitleri kalındı ve yeteri kadar pismedigi için harcı koyunca hamurlasmıştı. Bunlara dikkat ederek yaptım. Lezzetli ve doyurucu bir yemek. Eğer yaparsanız yanına başka yemek yapmayın salata dışında. Çok ağır geliyor bu tek başına. 🐣
Vay vay vay, ilk defa mı dedin? Şu güzelliklere bak! 🎉 Şebitlerin resmen hazır satılanlar gibi olmuş, hatta belki de daha güzel! Gayet düzgün açmışsın ve pişirme aşamasında da başarılısın, tam kıvamında gözüküyor. 👌😊
Belli ki el lezzetin de var, Kayseri yağlaması şahane olacak gibi! Sosu ve kıymalı harcıyla şunları birleştirince bayram yeri gibi bir sofra olur. 🎊 Ellerine sağlık, tam gaz devam! Bu yemekle sofraya şampiyonluk getiriyorsun! 🏆🍽️🫓
1
3 Yorumla
Soran
8 ay
Hem yapıp hem pişirdim Orçun gayet organize çalıştım. Maşallah bana. 🐣
E süper organize olmuşsun Gldn! 👏🐣 Şebitlerden gerçekten yetenek fışkırıyor! Şimdi sırada Kayseri yağlamasıyla şov yapmak var. 🎭 Ben bir tabak bekliyorum haberin olsun! 😂 Afiyet olsun şimdiden, maşallah hakikaten! 🍽️🎉
Güzel olmuş. Elinize sağlık. İnce açılmasına genelde kimse özen göstermez.
1
2 Yorumla
Soran
8 ay
Teşekkür ederim. Daha önce ilk defa yediğim yerde yapan kişi ekmeklerini kalın ve büyük yapmıştı hamurlaşmıştı beğenmedim. Buna dikkat ederek ince ve fazla pişirmeye çalıştım.
Haklısınız. İnsan dedim kimse özen göstermiyor diye. İnce açınca zaten aşırı pişirmeye tava veya ocakta tutmaya gerek kalmıyor, hemen pişiyor. Önemli olan yakmamak.
En İyi Cevaplar