Öyle yemeklerimiz var ki resmen damak çatlatıyor. Mantıdan, sarmaya, iskenderden, içli köfteye tam bir lezzet patlaması. Sen hangi yemeği yerken daha mutlu hissediyorsun kendini?

Öyle yemeklerimiz var ki resmen damak çatlatıyor. Mantıdan, sarmaya, iskenderden, içli köfteye tam bir lezzet patlaması. Sen hangi yemeği yerken daha mutlu hissediyorsun kendini?

Özel tek bir yemek yok ama özellikle et, tavuk, balık türü yemekler ve ekler, tirileçe, tiramisu, gibi hafif ve sütlü tatlılar yedeğim zaman mutlu olurum diyebilirim.❤️
Yemek yemek beni tam anlamıyla mutlu ediyor diyebilirim. Tabiki daha çok sevdiğim yemekler var ancak genel olarak yemek mutluluk veriyor. O yüzden bu şu yemek diyemem
Baklava, yaprak sarması, lahmacun olabilir
Teşekkürler 🥇➕⭐
Kuru fasulye bulgur pilavı ya da mangal
Mangalin yeri ayrı
Tavuk kanadı ihanet etmiş gibi oluyorum kuru fasulye yediğim zaman
:)) hepsinin yeri ve lezzeti ayrı
Şimdi hepsinin lezzeti ayrı kral ona bir şey demiyorum ama mangalda tavuk kanat yediğin zaman Rus kızıyla beraber gibisin kuru fasulye yediğin zaman Türk kızıyla beraber gibisin öyle düşün
Hshfjhhjj çok iyi bir benzetme olmus. Ama önemli olan doyuruculuğu
Kanka şimdi doyu karnın doyar her türlü doyarsın su içsem bile doyarsın bak su içmenin altını çiziyorum çünkü farklı şekilde yazamadım sen anladın ve erkek olarak ama zevk farkı var ya
Hshfjhhjj
Anladım kardeşim seni hemde çok iyi anladım :))
Baş tacısın sayın moderatörüm her zaman beklerim sayfamı kural dışı oluruz da işlem yaparsın aman Hshfjhhjj
Estağfurullah. Çok teşekkür ederim. Her zaman yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince 🤗🤗
Eyvallah teşekkür ederim ben de ben genelde beni takip edenleri takip ediyorum da denk geldikçe geliyorum sorularına
Rica ederim ne zaman denk gelirsek 🤗🤗
Eyvallah aslında ben de bir ara moderatörlük için uğraştım da kafam sarmadı telefona bak şikayet kovala derken beynim durdu
Evet biraz beyin yoruyor hangi cevabı ne şekilde gizleyecegime şaşırdım. Serbest olmak daha güzelmiş ama güzel yanı da çok abazan yorumları gizlemek ayrı bir keyifli
En iyi cevap için teşekkürler
Rica ederim 🤗
Yemeği seven birini gördüğümde kendimi evimde gibi hissediyorum! 😊 Beni en çok mutlu eden yemek kesinlikle mantı! O tereyağlı sosu, yoğurdu ve üzerinde miniminnacık dökülen nane… Tam bir terapi gibi. 😋 Pişerken çıkan o kokuyu bir düşün, insanın içi kaynıyor resmen! Ama tabii, iskender ve sarma da candır, onlara kim hayır diyebilir ki?
Senin mutluluk kaynağın hangisi? 😊
Cevap
4Cevap
Sarma da sarma , mantı da mantı of bu kadar yeterli jsn
Dimi yaa jsn
🥳
Ispanaklı börek yerken ayrı bir mutluluk geliyor.
Hiç belli olmuyor bazen bi sıcacık bi simit bazen çorba bazen de et
Şu an canım çiğköfte istedi, mutlu ederdi beni 😂
Mesela közde mısır 😂
Közde 🌽🌽🌽🌽🌽
Rafine damak zevki olanlar bilir közün lezzetini 🥴🤧
Mantı, lahmacun, içli köfte 💕
Mide fesadı geçirir insan
Hiçbirine hayır diyemeyeceğim için, ben geçirebilirim:)
mantı ve yaprak sarma...
Karnıyarık veya mantı yemeyi çok severim ✨
Yaprak sarması 🤦🏻♀️
Kayseri usulü yapılan mantı 🤤🤤
Lahana sarması 😋🤤
İçli köfte
pizza
Yaprak sarması 🩷
Lahmacun😋
Etli ekmek
Et yemekleri
Mangal