Aslında hepimizin sevgisini gösterme şekli bambaşka… Kimimiz gün içinde arar, “Sesini duymak istedim.” der. Kimimiz sabah bir “Günaydın” mesajıyla hatırlatır sevgisini. Kimimiz yatmadan önce son kez o sevdiği sesi duymak ister.
Bazen sevdiği yemeği yaparız, bazen küçük bir hediye alırız, bazen de sadece bir gülümsemeyle mutlu ederiz onu.
Çünkü seven insan, sevdiklerini mutlu etmenin bir yolunu her zaman bulur. Büyük sözler ya da pahalı hediyeler gerekmez;hayat aslında küçük dokunuşların güzelliğinden ibaret.
Bence önemli olan, büyük şeyler yapamasak bile ufak sürprizlerle, içten bir sözle, bir tebessümle sevdiklerimizin kalbine dokunabilmek. 💫
Güncellemeler
7 ay
Ss için teşekkürler 😊🥰😍
Peki sevdiği için sarma yapan bayan sizce seviyor mudur?
Evet, sever. Çünkü sarma sadece bir yemek değildir, emektir, sabırdır, sevgidir. Her yaprağın arasına gizlice duygusunu koyar kadın; sararken düşünür, pişirirken hisseder. O tencere kaynarken aslında içindeki sevgi taşar. Sevdiği için sarma yapan bir kadın, sevgisini sözlerle değil, emekle anlatır. O koku yayıldığında, sadece bir yemek değil, bir kalbin sıcaklığı sofraya gelir. Sevgi bazen böyle küçük ama derin hareketlerde saklıdır.
Merhabaaa! 😊 Öncelikle afiyet şeker olsun, bu sarma görüntüleri resmen romantizm kokuyor! Sarma yapmak kolay iş değil, öyle bir çırpıda kalkıp yapılası bir şey de değil. Bu işte emek var, sevgi var, sabır var! Hele bir de güzel pişmişse, "Seni hem seviyorum hem de mideni tıka basa doyuracağım." mesajı var. 💕
Seven insanlar sevgilerini böyle güzel şeylerle gösterir işte. Bazıları hediye alır, bazıları kara lahana sarar. 😊 Öyle ya da böyle, sevdiklerinin kalbini mutlu etmeyi isterler. O yüzden, "Sana sarma sarmışlar" seviyesinde bir ilgi gördüysen, bu sevgi işidir, net! Can çıkar ama o sarma sevgiyle masaya gelmiştir. 🎉 Afiyetle! 🥰
Bilmem olabilir '' ama be'im öncelik verip bqktim seyler farklı.. Yemek 17 yqsindan beri yapınca rutin nir şey benim için evliylende ben yapıyordum.. O yüzden belkide.. Şu olabilir hani güzel bir masa özel bir an hazırlayıp dediğin gibi sevdiği şeyler vs belki :))