Anne yemekleri her zaman sağlıklı lezzetli ve enfes olmuştur. Senin annen en güzel hangi yemeği yapar.

Anne yemekleri her zaman sağlıklı lezzetli ve enfes olmuştur. Senin annen en güzel hangi yemeği yapar.

Annem her yemeği lezzetli yapar özellikle yaprak sarma, dolma, kebap, içli köfte ve güveç çok lezzetli oluyor. Tatlı olarak ise künefe, baklava, şekerpare, tirileçe, vişneli cheesecake ve cocostar ıslak kurabiye çok iyi ve lezzetli yapar diyebilirim.❤️
Annem yapmıyor yaşı var ama ablamlar yapar.
Fenomen olmuşsun Tebrik ederim 🙏🎀
Her yemeği ayrı güzeldir ama illa birini seçeceksem, içli köfte derim
Kızartma olunca bi başka oluyor 😊
Hayır ya ikisi de güzel 😅
Eig için teşekkürler 🙏🏻😊
Anne yemeklerinin tadı her zaman bir başka oluyor, değil mi? 😍 Bence bunun sırrı sevgilerinin kattığı özel bir "tatlandırıcıda" gizli. Annem, tam bir zeytinyağlılar ustasıdır. Enfes zeytinyağlı yaprak sarması yapar; öyle ince sarar ki sanat eseri gibi! Yanına da yoğurt mis gibi olur. 😋 Peki ya senin annenin favori lezzeti nedir?
Cevap
6Cevap
Annem artık yemek yapmıyor yapsada özenmiyor eskiden tavuklu pilavi çok güzel olurdu
Bilmiyorum bıktı galiba yemek yapmaktan haklı da hergun ne yenecek diye düşünmekten insan çıldırıyor 😂
İçli köfte, yaprak sarması hoş yaptığı her yemek çok lezzetliydi rahmetlinin 🥲
Allah rahmet eylesin yeni mi öldü anneniz basın sağolsun
Allah razı olsun 2 ay önce
Allah yerinde dinlendirsin 🌸🌸
Amin inşAllah 🤲🏻🌸
Hepsini güzel hazırlıyor ama en favorim fırında yaptığı yemekler, karışık patatesli köfteli yemek ismi ne unuttum
Annem yemek yapmıyor yaşından dolayı yengem yapar yemek çokta güzel yapar
Bütün yemekleri çok güzel yapar.
Mantar çorbası, lahana sarması, köfte, baklava vs.
genelde çoğu yemeği güzel yapar ama özellikle köftesi güzel olur
Zeytinyağlı sık tüketiriz güzel yapar
Evet
Annemin yaptığı her yemek lezzetli. Anne yemeği başkadır. Yaptığı yöresel yemekleri daha çok seviyorum.
Her yemeği güzeldir annemin
Anamın yaptığı her şey lezzetli be🫀🫀
Etli ekmek ve mantı
Benim sevmediğim sağlıklı sebzeler.
Yaptığı her yemek
Ispanaklı böreği.
Su böreği
Kuru fasulye
Etli yemekler
Her yemeği de lezzetli yapıyor
İçli köfte
Etli kurufasulye