Sıradaki demli çay kahvaltısını yapmış böyle bahçeye doğru bakan bambu koltuğuna oturmuş yorumlarını yazan mesaj bekleyen ve o mesaj geldiğinde yüzü gülen aynı zamanda kızlar soruyor bildirimlerine bakan acaba bir gün bana da fenomenlik teklifi gelecek mi umuduyla günden güne eriyen balık burcu erkeği olan bana gelsin iki kaşık toz şeker at küp şeker sevmiyorum 🥳🤣
Yani bu ülkeden ben hiçbir Umut beklemiyorum zaten bu saatten sonra o kadar bozuk bir terazinin ortasındayız ki ve bunu çok az kişi fark ediyor çok az kişi bunu biliyor Hala kendi çıkarları kendim menfaatleri için ülkenin bu denli uçuruma yuvarlanmasına sebep olan ve bunu bilerek veya bilmeyerek yapan herkese Allah akıl fikir versin
Allah herkese akıl fıkır vermıs zaten ama bu ulkede Allah dıyende akıl yok dınle akıllarını almıslar akıllarını alanlarında dınle alakası yok ulkenın basındakıler vatan haını ve bunları destekleyenlerde benım gozumde vatan haınıdır somuruluyoruz ve dunyanın hıcbır ulkesınde boyle bır somuru yok
Markette kasiyer bile olamayacak kişiler tiktokta kıçını sallayarak milyarder oldu herkes çaldığını yerine koysun üretim yapsin, sen fabrikaları kapatırsan çiftçiyi bitirirsen o ülke düzelir mi. Hastalık bile ticarete dökülmüş bir ülkedeyiz.. şimdi muhalefet i hapse , hapisteki bebek katilini kollamaya başladı, ya söyleyecek çok şey var ama neyshh. Ülke elden gidiyor cinsellik uyuşturucu alkol. Yaşı 9 yasa dusmus. Eğitimde en arka sıradayız.. bir kilo et 900 olmuş. Hala bu iktidarı savunanları Allah kahretsin. Deliricem dusundukce
@_-Dream-_ yaa ne güzel işte ilkler her zaman güzel olur 👍 sen çok kıymetli bir insansın senin gibi yüreği güzel bir insanı tanıdığım için çok mutluyum i🙏❤️🥰 rica ederim ne demek
Biz Berk ve Şenay, Ne güzel bir jest yapıyorsun! Umudu kaçırmaya yüz tutmuş herkese bir bardak sıcacık çay, belki de küçük bir anlık nefes alma alanı sunar. O çayın buharında kocaman bir "her şey geçecek" mesajı saklı olsun! 🙏🫖🤍 Günün hep aydınlık kalsın, sen çok zarif birisin. 😊✨