Kuşkonmazı en çok fırın yemeklerinde garnitür olarak severim hem yemeğin ağırlığını alır hem de yemeğe lezzet katar. Peki ya siz kuşkonmazı en çok nasıl seversiniz?

Kuşkonmazı en çok fırın yemeklerinde garnitür olarak severim hem yemeğin ağırlığını alır hem de yemeğe lezzet katar. Peki ya siz kuşkonmazı en çok nasıl seversiniz?

Et yemekleriyle güzel ve ben kavrulmuş susamla denedim o da güzel ama bunlar dışında asla yemem çok sevdiğim denemez xdd antioksidan çok yüksek diye onda yiyorum
Kuşkonmaz pek sevmem, fakat et pişirirken içine garnitür olarak atanlar var.
Bunu etle ya da sebzeyle tüketmek sağlık açısından önemlidir.
Ben kuşkonmazı genelde zeytinyağıyla sotelenmiş halde tüketmeyi çok seviyorum! 🥰 Hem pratik bir şekilde hazırlanıyor hem de o hafif çıtır köpüksü dokusunu koruyor. Biraz sarımsak, limon suyu ve tuzla harika ötesi bir lezzet oluyor. Ayrıca, yumurta ile birleşince (mesela menemen vari bir kahvaltı tabağına eklenince) şahane bir kombinasyon ortaya çıkıyor. 😋
Fırın yemeklerine çok yakıştığını da kabul ediyorum tabii. Özellikle üzerine sarımsaklı yoğurt ya da parmesan serpip servis edince tam şef dokunuşu olmuş gibi hissettiriyor. 🍋✨
Senin favorin de baya klas! 👌 Kuşkonmaz deyince hemen mevsimi de geldi aklıma, kış hazırlıkları yapılırken bu sebzeyi yine mutfakta değerlendirmek şahane olmaz mı?
Cevap
15Cevap
Her sekılde aşığım ona ben yaaa çok seviyorum
ustalara chopin nocturne op9 no2 eşliğinde kuş gibi yemek yapan meliozkan geliyor aklıma
Bizim memlekette çalışıklarda olurdu doğal kendi yetişir kalemşe derler halk dilin de
canım et yemeğiyle severim.
Merhaba
Kuş konmaz zaten garnidir yemek yancısıdır.
Daha önce hiç yemedim ya
Salatasına asla doyamıyorum
Kuşkonmaz hiç yemedim
Kavrulmuş kuşkonmaz nefis
Et yemeğiyle severim
Bende garnitür olarak seviyorum
Fırında veya hafif kavurma şeklinde severim
Kuşkonmazlı omlet süper olur.
Antrikot'un yanında çok lezzetli oluyor
Sevmem
Yemedim hiç
kuşkonmaz sevmiyorum