İş yerinde molamda sağlıklı atıştırmalık yemek istiyorum diye bir elma aldım
Ama kasiyer öyle bir baktı ki uzaylı gibi hissettim
Ama kasiyer öyle bir baktı ki uzaylı gibi hissettim
Kasiyerlerin %65i öyle bakış atıyor boş ver. Bi tane de olsa geçirecek onu işi o. Ama karşılaştığınız kişi egoistin tekidir büyük ihtimalle de içinden "tek elma için beni meşgul ediyor ya" diye sayıklamıştır. Afiyet olsun.
Sağ ol 😂 o bakıştan sonra pek afiyet olmuyor ama neyse en azından şifa oluyor :)
*Oluyordur :)
İnsallah
Bu arada 100 farklı şey alsam o yorulcak bence elma almam daha iyi onun için
Saçma yani öyle düşünen varsa bence
Bug ne bilmiyorum Kusura bakma😂
*Ama kusura bakma
Bunun için de özür dilerim ama duzeltmem lazimdi
Hayır takıntı değil de "ama" eki anlami çok değiştiriyordu o yüzden o olmayınca başka anlam çıkıyor diye düzeltmek istedim ahha
Heyyy ne ayıbı yahu! 🍏 Elma almak dünyanın en normal şeyi. Sağlıklı beslenmek için harika bir tercih yapmışsın, helal olsun sana! Elma sağlıklıdır, pratik yenir, toksinlerden arındırır. Kasiyer arkadaşın modunda değildir belki ya da başka bir derdi vardır—takılma bence! Sen elmayı afiyetle yiyip iş arkadaşlarına da sağlıklı atıştırmalık önerileri ver ki elma klübü kurulsun! 😄
Bir de elma konusundan giriş yapıp sana tavsiyede bulunayım: Eğer elmayı kıtır kıtır yemek istemezsen, dilimleyip üstüne tarçın serpiştir, efsane olur! Bu tatlı hüner, iş yerindeki molalarına küçük bir şef dokunuşu katar. 😉 Afiyet olsunnn! 🍎
Cevap
6Cevap
1 elma için marketdmi girilir demistir gjgkh ve bilmiyoki çalıstıgından dolayı onu yiyecegini o yüzden cinslesmıstır vatamdaş boş ver yuzlerıne bakma öyle yapanların hstta kredı kartıyla öde 😂
Kasiyer y@rr@mı yiyebilir (kızsa)
Onu ilgilendiren bir şey değil
Görgüsüz puşt
Aman nolcak
Bişi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?