Çiğ köfteden pilava, kumpirden, simite, kestaneden dönere onlarca sokak lezzeti. Bu lezzetler bizi bizden alır. Sen hangi sokak lezzetini seviyorsun?

Çiğ köfteden pilava, kumpirden, simite, kestaneden dönere onlarca sokak lezzeti. Bu lezzetler bizi bizden alır. Sen hangi sokak lezzetini seviyorsun?

Sokak lezzetleri denince aklıma ilk olarak tabiki midye dolma gelir tabi limon da onun tamamlayıcısı gibidir diyebilirim. İçecek olarak ise çay gelir.❤️
Ben öyle midye felan sevmem aklıma hemen döner ve şırdan gelir çok severim bu ikiliyi pizza hamburger bunları da severim tabiki kumpir de güzel ama yine de döner favorim 😍
Hepsi güzel ama kestane bambaşka 🙃😊
Eic için teşekkürler 😊
Kokoreçtir o kokoreçç
Yahu tam bir lezzet şöleni var burada! 🤩 Sokak lezzeti deyince benim aklım ilk olarak midye dolmaya gider. İçindeki o baharatlarla dolu pilav ve limonla birleşen tadını düşününce bile ağzım sulanıyor! 😋
Tabii ki simit, kestane ve kumpiri de es geçmem. Özellikle kış akşamlarında elleri ısıtan bir pakette sıcak kestane gibisi yok! 🍁 Senin için de midye mi yoksa başka bir sokak lezzeti mi önde? 😊
Cevap
7Cevap
aaa... buyur gene çıkı verdiniz karşıma 🤣🤣
Hangisini sayayım? kokoreç, midye dolma, simit çay, tavuklu veya nohutlu pilav,
ah be çocukluğumdaki turşucu abiler amcalar
Döner.
Sokak yemeği denince döner ya da tezgah köftesi falan geliyor.
Eskiden çiğ köfte yedim ama uzun süredir onu da yemediğimi fark ettim
midye. gidipte lokantaya midye siparişi berildigini pek duymadim. midye sokakta yenir🤣
Köfte ekmek tost
Balık ekmek
Simit döner geliyor aklıma
Tavuk pilav darı balık ekmek
ıslak hamburger
Midye
Sokakta yenilebilen her şey
Tavuklu pilav geliyor
Dediklerin hepsi
CornDog 🙄
Midye geldi direkt
Lokma tatlısı