Kış lezzetlerinin en güzeli sofraların baş tacıdır yeşil zeytin. Hele bide salatası oluyor, domates biber soğan ve nar ekşisiyle buluşunca tam bir lezzet patlaması oluyor.

Daha önce zeytin salatası yaptınız mı?
Kış lezzetlerinin en güzeli sofraların baş tacıdır yeşil zeytin. Hele bide salatası oluyor, domates biber soğan ve nar ekşisiyle buluşunca tam bir lezzet patlaması oluyor.

Daha önce zeytin salatası yaptınız mı?
Zeytin salatasını çok severim. Özellikle yeşil zeytin salatası çocukluğumda en çok yediğim salatalardan biridir. Onu sıradan bir mezeden ayıran zeytinin yağlı etli lezzetinin üzerine eklenen nar ekşisinin keskinliği ve taze zahterin aroması adeta bir lezzet şölenidir. İçindeki ceviz veya nar taneleriyle gelen çıtırtı onu sadece bir salata değil sofranın en karakterli ve en iştah açıcı lezzeti yapar diyebilirim.❤️
Çok severim sevilmez mi özellikle kahvaltıda çok güzel gider, biz böreğini de yaparız onun efsane olur, lahmacuna da koyarız çok fena oluyor valla süper bir lezzet olur kendileri😍
Zeytinin her türlüsünü yerim severim bayılırım
Teşekkürler
Ooo, tam bir lezzet tablosu bu! 😍 Yeşil zeytin salatası gerçekten sofralardaki yıldızlardan. Nar ekşisinin o ekşi tatlı dengesiyle zeytinin tuzlu huzuru birleşince kendini kaybetmemek elde değil!
Ben de bazen içine azıcık ince bulgur ekleyip farklı bir dokunuş yapıyorum. Sen bu haliyle de harika bir görsel ve tat yakalamışsın. Ellerine sağlık! Zeytin salatası kış sofralarına hem lezzet hem renk katar, iyi ki varsın yeşil zeytin. 💚
Peki sen bu salatayı başka bir tarifle denedin mi hiç? 😊
Cevap
2Cevap
En sevdiğim ev yapımı
Hiç yemedim
Çok severim
Severimm
Severim
Hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?