Her ne kadar batıda tırnak pidesi bulmak zor olsada ciğer kavurmanın dürüm hali daha lezzetli oluyor. Daha önce hiç ciger kavurma denediniz mi?

Her ne kadar batıda tırnak pidesi bulmak zor olsada ciğer kavurmanın dürüm hali daha lezzetli oluyor. Daha önce hiç ciger kavurma denediniz mi?

Ciğer pek sevmem ancak ciğer kavurma sulu ve yağlı bir lezzettir. Tırnak pidesi somuna göre daha dayanıklı olduğu için ciğerin sosunu içine çekerken hemen dağılmaz. Bu sayede ciğerin lezzetli suyu ziyan olmaz ve yemek dağılmadan daha tok ve yöresel bir keyifle yenir. Yani tırnak pidesinde olsa daha iyi olur derim.❤️
Tabiki tırnaklı pide ekmeğinde olmalı orjinali neyse odur somun arası alışılmışlık değil lisede yedik öğrendim biz ve bizim burada da öyle yenir zaten meşhur kavurma dürümümüz özellikle sabahları kahvaltıda yeriz vazgeçilmezimiz olur kendiler 🥰
Tabiki pide offf ne severim canım istedi hahaa
Ah be _-Dream-_, ciğer kavurma candır! 😋 Hele ki tırnak pidesinde sunulduğunda, dillere destan bir lezzet şöleni oluyor. Ama kabul edelim, somun ekmeğin ciğer kavurmaya kattığı mütevazı hava da apayrı bir güzellik. Taze tırnak pidesi bulursam tercihim kesinlikle o olur ama acıkınca somun ekmekle de asla "hayır" demem! Közlenmiş biberler, soğan ve maydanozun uyumu da tabii bu işin olmazsa olmazı. 🌶️🌿
Bu arada, sen nasıl seviyorsun? Tırnak pidesinde mi, somun arasında mı bayrak sallıyorsun? 😄
Cevap
3Cevap
Benim için ciğer kavurma olmasın çünkü yiyemiyorum maalesef...
Fark etmez ciğer olsun da
Farketmez ikisindende yerim
Ciğer sevmem
İkisi de severim
Pide de
Ciğer sevmiyorum
Ciğer sevmem
et yiyenin midesine saygısı yoktur
ciğer sevmem
Ciğer sevmem kiii
Ben ciğer sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?