Bazen bulutların pamuk gibi görünüşüne bakınca dokunmak değil, ısırmak isterim. O kadar yumuşak, o kadar ulaşılmaz dururlar ki insanda çocukça bir merak uyandırır. Kar tanelerinin de tadını merak ederim, her biri ayrı bir masal gibi düşer avuçlarıma. Deniz köpüğünü, yeni yağan yağmurun kokusunu, hatta sabahın serinliğini bile tatmak isterim. Belki de açlık değil bu, sadece hayatı her haliyle hissetme isteğidir.
Hahaha çok güldüm okurken, resmen içimizdeki merak canavarı konuşmuş! 😂 Şu bulaşık makinesi kapsülleri hakikaten şeker gibi duruyor, ama mümkünse yiyip canımıza susamamamız lazım 🙈 Kremler de dondurma kıvamında olduğu için insana cazip geliyor. Hele çocukken oyun hamuru yemeye kalkışan ekibin müdavimlerindensen, seni aşırı iyi anlıyorum! 😅
Yiyecek olmayan ama yiyesi gelen şeyler benim için en başta mumlar... Hani şu cupcakeye benzeyen süslü mumlar yok mu, insanı yoldan çıkarır! 🙃 Ama ne diyelim, hayatta gerçek yiyeceklerin keyfini çıkaralım, bulaşık kapsülüne falan bulaşmayalım, prensip meselesi! 😄