Nedir bu pipet ve sütlü kahve içen erkeklere uygulanan baskı ve zorbalıkk?

Nedir bu pipet ve sütlü kahve içen erkeklere uygulanan baskı ve zorbalıkk?

Bir şey yapan her erkek ve her kadın için bu dönemde şunu yapan erkek mi olur bunu yapan ladın mı olur damgası bu dönemde var. Buna göre uaşamayı seçen insanlar yüzünden de bu algı çığ gibi büyüyor ne yazık ki. Bak sinirlendim şimdi gidip pistachio caramel latte içcemm
Afiyet olsunn
Çay dışında başka bir şey içen erkek
İçsinler, bi şey olmaz, adamlar karizmatik olcam diye, sütlü pipetli kahvelerini mi gizlesinler, mümkün değil kabul edilemez, insanlık dışı bi davranış olur
Kardeşim de ben ziftin pekini içerken çilekli milkshake söylerdi sjdjd aay aklıma geldi gidip azıcık zorbalayayım
Hayır ne alakası var şöyle böyle neden olsunlar ki, insanları bir sebepten dolayı belirli bir kalıba koymaları en gıcık aldığım şeydir ya valla.
Cevap
21Cevap
Canım nasıl isterse o şekilde içerim kimsede karışamaz gadası
Yani daha çok bu kahveleri aldıktan sonraki hal ve hareketler garip😂 daha bugün oturuyordum bir kahvecide yani iki tane tip kahve alınca kendilerini ferrari almış falan havalarına girdiler 😂
Erkekliği kahve içmeye indirgeyen 3 ıq insanları kafaya takacak değiliz, keyfim ve kahyası ne isterse onu yapıyorum.
1-filtre kahve 2-sade turk kahvesi 3-americano 4-instant kahve
diğerlerinini sevmeyiz
Hepsi sade olsun krema şeker vs istemeyizz
Allahtan çay severim :D hiç öyle derdim yok kulplu bardakta zor içiyorum birde pipet kullanacam yok artık
Hayır içebilirler ama çok komik içiyorlar o yüzden kimse yokken icsinler 😂
Bırakalım mazlumlar içsinler istedikleri gibi kahve, ceza evi raconu mudur bu
pipetle kahve içen erkek sevgilisine kredi çektirip bedelli yaptırtır
Bende anlamıyorum erkeğiz diye bir şeyleri içmenin nesi saçma veya öyle böyledir oluyoruz.
filtre kahve içen kız🤝🏻şekilli şukullu garip isimli içecekler içen eleman ilişkisi 👌🏻
Sade içerim ama. Herkesin kendi zevki saygı duymak gerek
Değildir. Öyle seviyordur.
Bu yüzden dışarıda kahve içmiyorum... Ne o öyle bir kamışla kahve içmek mi olur.
Kim ne derse desin, nasıl tanımlarsa tanımlasın. Ben canımın istediğini yapıyorum.
Kesinlikle, tatlı yiyen erkekler var hatta
Ice latte içiyorsa sıkıntı aşkım jsjsjsxjd
İnsanları zevklerine göre yargılamakta ne biliyim
Çay benim kırmızı çizgimdir..
Double espresso alabilir miyim
Keyfi bilir ya demeyin öyle
Kahvede sorun yok ama pipet erkeğe yakışmıyor..
Gıcır gıcırdır gıcır gıcır
Aşko kuşko erkektir
Yok değildir
Dibek Kahvesi iyidir
Seni hala o kadar çok özlüyorum ki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?