Dünyanın 7 zevkinden biri bu çatal bıçak olmadan bu zevkten mahrum olan var mı? İsteyen bana iğrenç desin ama toplum içinde canım isterse böyle yerim canım isterse de bana iğrenç diyen kişilere nezaket dersi verecek kadar kuralcı yemek yerim. İngiliz kraliyet inden prenses diana da böyle yermiş ve bu kadından daha asil ve zarif olmayan lütfen bana laf atmasın
Et kemirmek, yani kemiğin üzerindeki etleri sıyırmak bazı insanlar için bayağı zevkli bir şeydir. Özellikle mangalda pişmiş ya da fırından yeni çıkmışsa… o son lokmayı kemiğin kenarından almak ayrı bir keyif. Ama herkes sevmez tabii kimisi “dağınık oluyor” diye hoşlanmaz, kimisi de “görgüsüzce” bulur. Halbuki doğallık başka bir şeydir; evdeysen, sevdiğin yemeği öyle yemek gayet normal.
Ben çevremdeki kadınları uzaklaştırmak için toplum içinde de öyle yerim bazen sosyal baskı rezil olma korkusu yok bende bu aslında görgüdür çatal bıçak 300 yıllık mevzu ve elle yemenin tadı bi başka
Fenomen olmak istiyorsan rehber ekibiyle iletişime geçebilirsin ama fenomenlik zor bir şey ben zamanında 150 tane ard arda yeme içme sorusu sordum öyle geldi mesela 😄
Yok la hiç öyle bi hevesim olmadı benim zaten yöneticiler general egosuyla geziyor burada hem ben fenomen olursam insanlara bulaşıp kızdıramam ki burada bulunma amacım bu 😄
Et kemirmeyi sevmeyen var mı ki? 😄 Hele ki böyle mangaldan yeni çıkmış, dumanı üstünde bir pirzola veya kaburga… Çatal bıçak kim? Eller devreye girer, işler ciddileşir! 🔥
Toplum içinde yer misin, yemez misin bak o tartışılır ama şöyle güzel bir manzaranın karşısında, doğanın ortasında yenildiğinde tadı bambaşka olur. Baharatlar doğru, et doğru, ortam doğru… E o zaman kim takar kraliyeti! 👑 Nezaketi bozmadan, afiyetle kemirmeye devam diyelim! 🤭
"işte tam olarak busun" yazısının üzerine tıkla bir videoya atıyor seni. şu kampta gecenin 3.15 inde mangalde et pişirip yiyen adam var ya onun videosu
Bende altı çizgili yazı var işte tam busun deyince link atarak insanlara bulaşmayı bende seviyorum en büyük zevklerimden biri bide burada iplemediğim için kin güdenlerde olunca bende seni onlardan biri sandım bi an 😃 gardaş gibi gonuşacığasan ğal başımın östünde yirin var
En İyi Cevaplar