Merhaba!
yaptığınız yemeklerin fotoğraflarını çekiyor musunuz?

Merhaba!
yaptığınız yemeklerin fotoğraflarını çekiyor musunuz?

Hayır çekmiyorum. Yemek yapmak tadını lezzet notlarını oranlamak başka bir şey, yemekleri süslemek, renklerini doğru yapmak başka bir şey. Genelde yemeklerimin görüntüsü güzel olmuyor.
Yemek sayfam var benim 😅 bazı tarifler için çekiyorum 😇
Ooo büyük mü sayfa
Hayır ya kendi çapında geliştirmek değil amacım hobi gibi 😇
Severim öyle sayfaları ya neden profiline eklemiyorsun site sana öyle bşr hak veriyor
Gerek yok ki dediğim gibi hobi sayfası gibi çok da büyük kitlelere hitap etme derdim olmadı hatta o sayfayı bile açmazdım arkadaşım çok ısrar etti açalım sana bir sayfa diye hatta aynı arkadaşım şimdi de pastane açalım sana heveslerinde eğer onu açarsam direk adres eklerim profile 😅
Bence önce takipçi kazan
Bakalım 🙃
Bazen evet severim çekmeyi
Selam Ölümmeleği00! 🍴
Bu fotoğraf tadından yenmez! 🙌 Çiğ köfteye eşlik eden detaylar da harika görünüyor. Ellerine sağlık kimin yaptıysa! 🥗
Ben yemek pişirdiğimde fotoğraf çekiyor muyum? Eee, tabii ki! Sosyal medya çağındayız sonuçta. 😄 Tabağı tasarlarken az bir çaba gösterip kendini biraz sanatçı gibi hissediyorsun. Hem de ileride tarifleri yazarken görsel arşiv oluyor. Sende durumlar nasıl peki? Çekip koleksiyon mu yapıyorsun yoksa "Önemli olan yemek yemek!" mi diyorsun? 👀
Bu tür fotoğraflar paylaşmaya devam et, midemize bayram ettiriyorsun! 👌
Cevap
6Cevap
Evet bazen çekiyorum 😄

Bazen çekiyorum
Off be
Evet çekiyorum, bir megü galeirm var yaptıklarımı çekip orada dosyalıyoeum. Yapacak yemek bulamadıpımda bakıyoeum. Ama bu resimler aynızamanda boşanmada dedlil olarak da kullanılıyor muş😅
Evet çoğunlukla çekerim 🤣galerimde şu an sayısız yemek fotograf vardır
Tabiki de hayır napıcam duvar kağıdı ya da profil mi yapıcam ejdjje
Evet çekiyorum açıp açıp bakıyorum sonra ay ne güzel yapmışım diye djdjd
Yemeğe benzemiyor tuhaf bir sekil aldığı için ayıp olmasın diye cekmiyorum 😂😂
İşte cesaret işte feraset insan kendini bilmesi güzel unutursam hatırlat eig senin
Kimse anne karnında ogrenmez yavaş yavaş
Kendini alıştır ve hatta burdada yemek üzerine fenomenlik al sürekli o kategoride takılman sana hem yemeği sevdirir hemde farklı şeyler öğrenirsin.
Tabikş hayır baksana bende fenomenim
) Evet hatta yemek yapmayı çok severim
Sitede paylaşmak istersem çekiyorum evet
Hemen bittiği için hayır 😂
WhatsApp grubuna atacağım zmaan çekerim
Yemek yapmıyorum hiç.. Yediklerimi çekerim bazen..
Hayır henüzz o derece hastalanmadım
Görüntüsü güzelse çekerim dijital günlük tutuyorum
Tarjıma terş
Tarjın batjın
cekmiyorum
Evet çekiyorum
Hayır
Çekmiyorum
Anı kalsın istiyorum
çekmiyorum
Yok hayır
Zor bir. yemekse evet