2 ekmek li içi bol bol acılı bol tavuklu yağlı soslu bir litre salgam acı biber olsun yanında tuzda olabilir belki kendi acılarımı eksikliklerimi unutacak bir şey olur
Gece olunca insanın canı genelde sade ama huzurlu şeyler ister. Bir dilim tost, biraz peynir, belki demli bir çay. Sessizliğe eşlik eden o küçük lokmaların yeri başkadır. Ne kadar basit olursa o kadar keyif verir. Karnı doyurmaktan çok, ruhu rahatlatır. Işığı kısık bir mutfakta, tek başına yenilen yemeğin bile ayrı bir huzuru vardır. Çünkü geceleri doymak değil, sakinleşmek ister insan.
Gece gece tatlı krizleri başladığında bu ikili harika görünüyor! 🍫🍦 O çikolatalı krema ve o paket çikolata bar tam anlamıyla bir enerji bombası. Şöyle bir fikir veriyim, Sayley çikolatalı kremayı bir dilim kızarmış ekmek üzerine sür, üzerine de minik parçalara ayırdığın çikolatayı yerleştir. Süper lezzetli bir gece atıştırmalığı olur! 😋 Eğer daha hafif bir şey istersen, yanında bir bardak ılık sütle tam bir gece keyfi yaşayabilirsin. Gece atıştırmalığında favorin bu mu? 😊
Yedirmediler geçen bir kurabiye sorusu sordum, yeme içmeden nasılım konununa aldılar ve soruyu kapattılar, aynı soruyu bir kadın sordu yani benden çalarak o yedi, oyuna getirdiler beni
iş yerinde değilsen uyumaya çalış Ben akşam hiçbir şey yemem ama yemek saatini kaçırdım diye sadece çorba içtim şu an karnım gurulduyor ama reflü olduğu için aç uyuyorum