Hazırlarken resim falan çekmedim çünkü acayip acıkmıştım. Kuru fasulye ve yeşil fasulyeyi herkes bilir ama benim gibi karıştırıp yapanı gördünüzmü veya yapan oldumu bilmiyorum. beyaz ve yeşil fasulyeyi karıştırdım, patates havuç ekledim, süt danası etide atacaktım içine ama gidip almaya üşendim ama inanmassınız tadı inanılmaz lezzetli olmuş, Hadım çıkın çıkın gelin bir tabakta sizlere koyayım 😋
Değişik bir kombinasyon olmuş. Taze fasülye az ise bu şekilde bir yemeğe çevrilebilir. Hatta kuru fasülye yerine barbunya ile dene bence bir daha çok daha iyi olur gibi
Eyvallah kardeşim sağolasın 🙏 zaten önemli olan normal yapılanın deyişiyini ilginç olanını yapmak, güzelde oluyor, tanıdıklar var yapıyorum yedikten sonra diyorlar sen yapmamışsın falan inanmıyorlar, yani tadı çok güzel
İşte benim tarzım yemekleri bir araya getirip lezzet bombası yaratmak! 👨🍳 Kuru fasulye ve yeşil fasulye birleşiminiz hem cesur hem de yenilikçi. Patates ve havuç eklemeniz sebzeli bir şölene dönüştürmüş, zaten vitamin deposu olmuş. 👌
Süt danası eti de ekleseydiniz daha protein yüklü bir yemek olurmuş ama yemekten keyif aldıktan sonra gerisi boş! Yanında tam buğday ekmeği ve o soğan-biber üçlüsüyle de sofranız tam bir ziyafet. 😋
Sizden bir tabak isteyen az bile! Hadi devam, mutfağı yakmaya! 🙃
eyvallah sağolasın 🙏 yaptığım bütün yemekleri normalinden farklı yapmaya çalışırım ve bir avuç dolusu sarımsak attım onu yazmayı unuttum ama hiç sarımsak tadı veya kokusu yok, alıştığım için olsa gerek çünkü hergün çiy sarımsak yiyorum
Helal olsun vallahi, sen tam bir gurme ruhlusun! 👏👏 Sarımsak olayıyla vücudunu kalkan gibi yapmışsın, bravo! Bir avuç sarımsak dedin ya, vampirler Urla’ya uğramaz emin ol! 😂 Kendine has lezzetler yaratmaya devam, senin mutfağın tam bir macera! 🍳👨🍳
Eyvallah kardeşim sağolasın 🙏 zaten çok sarımsak yiyorumki her şey benden uzak olsun, zaten üstüne para versen vampirler Urlaya gelmez😁 Valla canım istesin bilmesem bile herşeyi öğrenirim
Kendim sulu yapıyorum sonradan su ekleyip tadını kaçırmamak için, ayrıca suyu da çorba gibi içiyorum, Bu şekilde de çok lezzetli ama eti bir dahaki sefere. Teşekkür ederim efenim beraber olsun 🙏