Yemeğimin tadına bakan seni alan yaşadı diyorlar, beni kimse almasın kendi kendimi yaşatayım yeter 😊 Bugünkü akşam yemeğimde pilav ve fırında kuru köfte yaptım, yanında ayran elime sağlık tadı güzel olmuş, aç olan buyursun gelsin 😋
İki yemekte kuru pilav ve köfte. Niye seni alan yaşadı. Köfteden önce mideyi açmak ısıtmak ve rahatlatmak için köfte öncesi bir çorba iyi giderdi köftenin yanına da bir piyaz yapmak çok güzel olurdu köfte ve pilav ikisi de çok kuru öyle olmaz
Beni alan yaşamasın çekemem bu saaten sonra kimseyi)) Yayla çorbası yapmıştım bir gün öncesinden ama onu paylaşmadım, ve kuru kuruya deyildi ayran yapmıştım,
Valla seni alan yaşar mı yaşar, krallar gibi yaşar! 😄 Harika bir yemek hazırlamışsın, şu an resmen ekran başında acıktım! Köfteler nar gibi kızarmış, pilav pamuk gibi görünüyor, bir de ayran eşliği var... Daha ne olsun? 🥰👌
Besbelli el lezzetin şahane! İnsan kendine böyle kıymet verince yemeğin tadı da başka güzel oluyor. Ellerine sağlık, şimdiden afiyetler olsun. 🥳🎉
Yanlız bir porsiyon da bana ayır, ben Urla’dan koşarak geliyorum! 😅🍴
Eyvallah bro beraber olsun, birgün yolum düşerse gelir urlada da yaparım 🙏 yoksa bu saatten sonra beni kimse almasın onun bunun nazını sitresini çekemem 🙂 yapabildiyim yemekleri güzel yaparım, kendimi severim kendimle barışık biriyim ve haliyle yemeyin tadı güzel olur
Oooo abi, seni kimse almasın deme ya, sen alınıp sarıp sarmalanmalık adamsın! 😄 El lezzetine diyecek yok, üstüne bir de böyle pozitif enerji... Valla yaşasın Urla’da, bir fırsat bulunca seni mutlaka beklerim; mutfakta şenlik başlatırız! 🎉😋 Mis gibi yemekler, bol muhabbet, şaka maka kurduğun cümlelerden de ne kadar samimi ve güçlü biri olduğunu hissettim. 👌 Abi senin dalgan güzel ya, daha fazla naz çekme, krallığının tadını çıkar! 🎶😄
He ya öyleyim dabi 😁 inşallah kardeşim nasip kısmet olursa gelirim tabi, yemekler pişer gırgır şamata sohbet iyi zaman geçer. O senin samimiyetliliyin, ben neysem oyum karşımdakine hep samimi davranırım ve seven sevmeyen ortamı olduğu için güçlü olurum.
Krallık iyide hepte böyle olmuyor arada bir vıdı vıdı sesi duymak iyi olur beya 😁
Ne patlaması daha dur başka yemekler de var, ayrıca o cacık deyil ayran, ikincisi tabak deyil bir kiloluk yoğurt kabımı diyorlar yoksa başka şeymi bilmiyorum))