Kastamonuda oturuyordum eskiden. Eski bi yolcu uçağını kitap cafe tarzi bi şeye çevirmişlerdi. Kokpitte kahve falan içebiliyodun çok iyiydi. Ama her ilde car diye biliyorum bakmak lazım
Yok bee ne ayak uyduracam hepsine k*cimla guluyorum bende gidiyorim ama kasmayin yani oldugunuz gibi için şunu dışarda yüz vermedigim insanlarin orada rollenmesi cok komik 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cidden iyo oluyor bu arada belediye sosyal tesisleri. Ben de sık sık giderim kalitesiz malzeme de kullanıyorlar pek bence gayet fiyat performans
Aynen öyle ben yeni basladim belediye cafelere gitmeye bi akp belediyelerine gidemedim bilmiyorum artik onlar nasil 😬
Valla ben gidiyorum hatta eski oturduğum yerde millet kıraathanesi vardı, eskiden bedava kek yemeye giderdim sksmsmsksksm
Millet kiraathanesi mi cok iyi yaa bende görür isem kesin giderim 😀
Git git, hala bedava çay kek veriyorlar mı bilmiyorum ama ders falan çalışmaya iyi oluyordu zamanında giderken
Neresiydi orası
Kastamonuda oturuyordum eskiden. Eski bi yolcu uçağını kitap cafe tarzi bi şeye çevirmişlerdi. Kokpitte kahve falan içebiliyodun çok iyiydi. Ama her ilde car diye biliyorum bakmak lazım
Off yolcu uçağı cafe çok etkileyici 😬
Evet gidiyorum. Hem mekanları güzel hem de uygun 😁
Evet mersin sahil şeridinde çok fazla belediye kafesi var
Bedava bu arada gerçekten😂 250 e içtim bugün 😂
6 fincan birden icecem simdi o paraya smsms
Saçmalama çarpıntı yapar ahzjs
Bir fincana 250 vermek carpinti yapmadi mi sende. 😀
Yaptı 🥺 daha kötüsünü söyleyeyim miiii
Evde kahve makinem varken dışarda kahve içiyorum. Geçim sıkıntısı çekmeyi seviyorum ben galiba 😂
Hahah sen bensin yemeğe verdigim para zoruma gider kahveye verdigim paraya acimam kahve biraz keyfi olduğu icin galiba
Olabilir mantıklı 😂
Afiyet olsun
Size de beyfenziiii
Hayır gitmiyorum
Neden?
İlk tercihim 😂
😂😂 bakma sen çoğu yerden guzeller
Ortam da güzel bence kasıntı değil seviyorum ben
Dimii zincir cafelerde herkes suslenmis cakma sosyete
Herkes thy de ceo
Evet onlara ayak uyduramiyorum kahve içmeye de öyle cikmazsinnyaani
Yok bee ne ayak uyduracam hepsine k*cimla guluyorum bende gidiyorim ama kasmayin yani oldugunuz gibi için şunu dışarda yüz vermedigim insanlarin orada rollenmesi cok komik 😂
Belediyenin olmayan kafelere gidiyorum.
Arada halkij arasina katilin 😀
Yaşadığım ülkede belediyenin kafeleri yok 😃
Gidiyorum evetcjjc
Biz seni hep lüks mekanlarda görüyoruz hocam arada halkin icinden de paylas 😀
Ahahahha yok canım o kadar zengin miyz😄
Ben leopar desenli elbise giyip fakir olan biri gormedim ahsgajga
Mantıklı jjxjxjxj
Gerçekten ucuzmuş, afiyet olsun
Gidiyorum hem temiz hem uygun
Güzel yerler var gidilir
Çoğu yerlerden güzel belediyelerin yerleri manzara olarak