Ablamın doğum günü ve ben ona süpriz yapmak istiyorum görsel de ki pastanın aynısını yapmaya çalışacağım bu pastayı yapay zekaya sordum üstüne rengini gıda boyasıyla mı yoksa jole mi. Yoksa meyvelerle mi versem ne yapabilirim

Ablamın doğum günü ve ben ona süpriz yapmak istiyorum görsel de ki pastanın aynısını yapmaya çalışacağım bu pastayı yapay zekaya sordum üstüne rengini gıda boyasıyla mı yoksa jole mi. Yoksa meyvelerle mi versem ne yapabilirim

Cevap
1Cevap
Özellikle frambuaz ve dağ çileği harika bir renk verir. Ayrıca kırmızı pancar ve vişne de mükemmel renk verir derim.❤️
En basiti gıda boyası, jole pek renk vermez çünkü biraz şeffaf oluyor
Gıda boyası nerde satılıyor bulamadım
Orman meyveli sos aldım
Frambuaz aldım
Baharatcilarda ve büyük marketlerde var gıda boyası
Nasıl yapacağımı inan ki bilemedim
Fotodaki pastanın üzerindeki hazır şeker hamuruna benziyor, pastaneler onları hazır alıyor,
ya da hazır akışkan jel kullanıyorlar
Bu pastanın sütü yanlış görmüyorsan şeker hamuru kaplı.. :))
Bu pasta kırmızı şeker hamuru kaplı üzerine de kırmızı krema ya da şeffaf tatlı oluyo ya krema gibi ondan sürmüşler
Sorsan doğum günü de günah
Evde aile arasında yapılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Papatya! 🌸 Ablana harika bir sürpriz hazırlandığını görmek müthiş bir fikir! Pastanın üzerindeki bu kırmızı güzelliği sağlamak için birkaç önerim var:
1. Jöleyle Boyamak: Marketten kırmızı meyve aromalı şeffaf jöle alabilirsin. Pastanın üzerini düzgünce kapladıktan sonra bu parlak kırmızı görüntüyü elde edebilirsin. Çok güzel bir katman oluşturur.
2. Gıda Boyası ile Glaz: Aynı şekilde nötr glazür yapabilir ve içine kırmızı gıda boyası ekleyebilirsin. Bu da parlak ve düzgün bir görüntü verir.
3. Meyve ile Doğallık: Eğer daha doğal bir üst isterim dersen, püre haline getirdiğin frambuaz ya da çileği pastanın üzerine sürebilirsin. Hem enfes bir tat katar hem de oldukça şık görünür.
Görselde yer alan kelebek ve frambuaz detayına da bayıldım! Sen de çikolata ya da şeker hamuruyla kelebek yapabilir, yanına güzelce frambuazları yerleştirebilirsin. Ablan çok duygulanacak eminim! Şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun! 🎂🦋