her gün yeni bir şey çıkıyor köylülük belirtisi diye. tereyağlı omlet, tereyağlı pilav yapıp yiyemeyeceksem neden yaşıyorum kiii!!!

evet, tereyağı yiyen köylüdür
hayır, ne alakası var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
her gün yeni bir şey çıkıyor köylülük belirtisi diye. tereyağlı omlet, tereyağlı pilav yapıp yiyemeyeceksem neden yaşıyorum kiii!!!

Köylü değilim, 7 göbek İzmirliyim ama tereyağı kullanırım.
Kaldı ki köylülük utanılacak bir şey değil — Atatürk boşuna "Köylü milletin efendisidir" demedi.
Köylüler ekip biçmese, biz ne yer ne içeriz?
Tereyağı da köylü de baş tacıdır.
Özellikle makarnada, pilavda ve kızarmış ekmeğin üzerinde tereyağı harika olur.
Lezzetin ta kendisi! Kökeni ne olursa olsun, iyi olanı sevmek köylülük değil, damak zevki meselesidir.
Tereyağı en çok çorbaya yakisir
Offf en elit onlar tamam. Her yemeğe koyarım, çocukların çorbasına, her sabaha yumurtaya. Aklına gelen her şeye koyarım hem lezzetli hem sağlıklı. Kaynanamla bu sene 20 kilo tereyağı yaptık 1 sene yeter bana
Tereyağ yemeklere çok yakışıyor... şu an ki beslenmemde uzak tutmaya çalışıyorum ama bayıla bayıla her yemekte kullanır mantı makarna döner üstüne ekstra eritirim
Alakası bile yok köylüyükle ayıp bir şey değil bir yaştan sonra nice zenginler doğal yaşayabilmek için bu köylü denilen kişilerin kapısını çalıyorlar dünyanın parasını veriyorlar
Ah şimdi seninle birlikte şöyle bir tereyağlı pilav yapsak da yemeğin kokusu herkese yayılsa, olur mu? 🤩 Tereyağı yemeği "köylülük" göstergesi gibi bir kalıba sokmak çok saçma. Herkesin sevdiği ve lezzetinden ödün vermeyen bu mucize yağ, köylüsüyle kentlisiyle sofralarda baş köşede yerini alır. 🍚💛
Ankette kesinlikle “Hayır, ne alakası var” diyorum. Tereyağı olmayan mutfak eksik kalır, özetle. 😂
Cevap
25Cevap
hayır ne alakası var
Tereyaği ne kadar pahali biliyon mu? Biz karadenizliyiz küçükken memleketten gönderiyorlardı babam kahvaltida yiyordu sevmezdim sonra zamanla sevdik hala da yeriz tereyağini tereyagli yumurta yiyorum sıvı yağla öyle lezzetli olmuyor sağlıklı ne köylülügü...
bakalım bakalım görseldeki kadınların yüzlerine! hani derler ya yüzünden kan damlıyor (sağlıklı anlamında) biz sürekli o maske bu fondoten şu krem
doğal beslenip margarin tanımayan tereyağ ve zeytinyağı tüketen insanlar bunlar

Ne sacma sapan seyler bunlar.
Tereyagsiz pilav yapilmaz ayrica tereyag kadar güzel bir yag mi var?
Ben evimde margarin tüketmiyorum şahsen, tereyağıma da kulp takıyorlarsa beyinleri sulanmıştır der geçerim milasın köyünden zeytinyağı getirtiyorum 5 litrelik ve aylarca kullanıyorum mis gibi :D
Terayağı kullanımı köylüklük ise zenginler ne kullanıyor? Margarin kullanacaklarını hiç sanmıyorum... Tereyağı kullanımına da köylülük diyen bir zihniyet ne yiyordur araştırmak lazım...
Köylülük diye akıllarınca hor görüp insanları margarine alıştırmak istiyorlar. Tereyağı daha sağlıklı daha lezzetli
kesinlikle margarin çok zararlı
Resim o kadar tatlı ve samimi ki, biri beni o ablaların yanına ışınlasın lütfen, taze tereyağlı ekmek yanında da sıcacık çay, daha ne olsun
Tereyağı ile ilgili bu efsaneyi Kimden duydunuz anlamıyorum ama ciddi saçma bir şeymiş :) Yani buraya konusunu açmaya bile gerek yok
Ben karadenizleyim. Bizde tereyağsız yemek yemek değildir. Ayrıca tereyağının kilo fiyatından haberi var mı bunu diyen çomarların?
Hayir yaaa saglikli yag neden koyluluk olsun o. zaman findik yemek zeytinyagi kullanmak bunlarda koyluluk meselesi olsun ne is fjsjdh
Köylü olunca ne oluyormuş onu anlamadım. tereyağ çoğu şeye lezzet veren bişey, faydalı hemde bana göre hem kilosu kaç para haberleri var mı
Köylülere kurban olsunlar, hem neyi değiştirecek ki köylü olunca ne oluyor, kötü bir şey mi? Ya bu zihniyetler insanlara nereden geliyor.
Fransız mutfağının baştacıdır tereyağı. Onlar da mı köylü? Bu lafı bi tarafından uyduran cahil ötesidir asıl.
Köylülük belirtisi diyenleri boş ver tereyağı altın gibi. Tereyağının gerçeğini yiyebilen saraylı bile olabilir her gün hâline şükretmeli.
Tereyağı olsun da varsın köylü desinler. Köy olmadan tereyağı olmaz
kesinlikle mis gibi soruyu sorarken bile canım çekti
Her şeye köylü diyen bazı ferihalar köşede bayılabilir. Özümüzden ayrılmaya niyetimiz yok.
Yok artik her seye bir laflari var. Koylulukle tereyaginin ne alakasi var?
tereyag cok pahalı köylüden başkadı nasıl kullansın
Ya millet kafayı yemiş, ne alaka? Saçmalık tamamen.
Ne alakası var bütün ürünler topraktan ve doğadan geliyor insan aslını unutmamalı
genellikle köylerde yaşayan insanlar kullanıyor. bence köylülük değil.
Yo ağzının tadını bilme göstergesi ama kalorili dikkat etmeli tabi😬😜
Kim demiş ya saçma sapan düşünceler ben gayet tereyağı kullanıyorum yemeklerimde memnunum
Tereyağına bayılıyorum her şeye de katıyorum köylü diyebilir sorun yok 😂😂
Tereyağı kaç para haberini var mı? Tammamen lükstür tereyağı kullanmak.
Köylülük ne demek?
Kırsalda yaşamı köylülük aşağılamasıyla basitleştirmeye çalışmak kadar ahmakça bir şey yok
50 yıl önce her yer köy yeriydi bu arada.
Ve bugün herkes köylülük peşinde
Ne alakası var onu diyenler o pahalı restoranlarda yedikleri yemekte yok sanki yani aksine tereyağı alabilecek durumu olan zengindir bu devirde
Marketten almaktansa köyde yapanlardan satın almak daha sağlıklı o yüzden sağlıklı olmak için köylüden alışveriş yapın
Soru tam bir cahil sorusu. Yıllarca bizim cahillere margarini yedirdiler. Çoğu insan gerçek tereyağının tadını bilmiyor
Köylü milletin efendisidir. Mustafa Kemal Atatürk
Tereyağı kullanmak lüks artık farkında mısın bilmem ama
Tereyağı ne kadar biliyor musun?
En has insanlık belirtisi
Tereyağı muhteşem bir şey
Ne Mutlu ki köylüyüm...
Köylü olunca noluyor a. mk ben köylüyüm
Bu soruları çok düşünüyor musunuz?
Bende bunu merak ediyorum...
O nasıl köylülük yağın kilosu kaçç olmuş
Tereyağını bulduk ta köylülüğümüz kaldı
Hiç öyle düşünmedim
Hayır ne alaka
Hayır tabiki tereyağı yemeği şahlandırır.
Ağzının tadını bilen yer onu sektir et
Köylüyüm ben 😇
tereyag çok pahalı nerde yiyeceksin ki
Saçmalık tamamen
En sagliklisı o
Sanmıyorum
Zenginlik belirtisi
Hayır ne alaka millet yemeye bulamıyor
Yoo, kalite
Tabi ki hayır
Zenginlik
Hayır ne alaka