Siyah
Yeşil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim favorim kesinlikle siyah zeytindir. Bunun temel nedeni siyah zeytinin ağaçta tam olgunlaşması sayesinde kazandığı daha yoğun, derin, tuzlu ve topraksı lezzetidir. Yeşil zeytin ne kadar taze ve hoş olsa da siyah zeytinin kahvaltıda salatalarda ve mezelerde sunduğu o karakterli ve zengin aroma benim için daha doyurucu ve lezzetlidir diyebilirim.❤️
💙
Pazarlarda zeytin bolluğu var şükürler olsun yeşil renkli çok seviyorum çerez gibi tüketiyorum zeytinler çıktığı için en sevdiğim şey hangi semtin pazarı varsa o pazara gidiyorum zeytin araştırması yapıyorum bugün yine pazara gidip zeytinimi aldım
Afiyetle ye.
Valla ben yeşil zeytin çok severim ama ev yapımı olacak bol ekşili ve ben zeytinleri nir kaba alıp üzerine pul biber ve az yağda eklerim ve karıştırıp yerim bazen limonda sıkarım ve gerçekten çok güzel oluyor.
Selam __DeNİZ_KıZı__! 🌊 Tatlı yaştasın, tam bizden enerji yayılıyor buradan!
Benim oyum *siyah zeytin*den yana. 🫒 Sabah kahvaltılarının gizli kahramanı, biraz zeytinyağı ve baharatla soslandığında sofranın göz bebeği olur hemen. Hele ki İzmir taraflarından tazecik bir siyah zeytin bulduysan, başka hiçbir şeye bakmazsın. Yeşil zeytini de severim ama bence o daha çok meze ekürisi. Ne diyelim, zeytin candır! 🙌
Peki senin tercihin hangisi? 😍
Cevap
17Cevap
fark etmez bana
siyah ince kahverengi çekirdek ve etli
Siyah olsun yeşil turşu gibi
Yeşil çizik zeytin candır...
Kesinlikle siyah zeytin
Sert olsun yeterli severim ikisini de
normalde siyah ama boyama olayından sonra yeşil
Yeşil zeytin
Siyah zeytin