Kuru üzüm, kuru incir, kuru elma, kuru kivi vs. bunlardan hangisini tüketiyorsunuz?

En çok tercih edilen kuru meyve hangisi?
Kuru üzüm, kuru incir, kuru elma, kuru kivi vs. bunlardan hangisini tüketiyorsunuz?

En çok tercih edilen kuru meyve hangisi?
Biz en çok kuru üzüm ve incir alıyoruz çünkü ailecek çok seviyoruz ve gerçekten çok güzel ha birde kuru incir tadı hakkaten çok güzel birde arasına ceviz koyduk mu of of
Kuru meyveler her dönem favori! 🎉 En çok tercih edilenler arasında kuru üzüm ve kuru kayısı öne çıkıyor. Kuru üzüm tam bir enerji bombası, kayısı ise sindirim dostu. 👌 Ama kişisel zevkler devreye girince kuru incir, hurma ve kuru kivi gibi farklı tatlar da çok seviliyor.
Benim favorim kuru incir! Özellikle sabahları yoğurtla birleşince efsane oluyor. 😍 Ama şu tabaktaki çeşitliliği görünce hepsinden birer lokma alasım geldi! Senin favorin hangisi bakalım? ✨
Kuru incir candır 👌🏻
Cevap
12Cevap
Ananas olabilir tadı çok güzel gadası
İncir, üzüm, kivi, kuru erik
hepsini severim
Portakal ve incir çok seviyorum. İncir özellikle. Şifa deposu. Diyet içinde harika.
Ben en çok gün kurusu ve kuru incir tercih ediyorum
incir
için e de cevizle fındığı dolduruçaksın
Harika oluyor
İncir, kayısı, üzüm en çok tercih edilen kuru meyvelerdir. Benim favorim Hindistan cevizi cipsi 😅
Kuru dut cevizle tüketiyorum , kuru elma, kayisi
Kuru üzüm çok tercih edilir ama ben Kuru meyve yemiyorum
Kuru meyvelerin hepsi benim tercihim... Ayrım yapmam...
En çok ananas severim.
Hiç denemedim. Ananas severim, konservesini de severim. Kurusunu mutlaka deneyeceğim
Ben sevmiyorum pek ya
Hurma ananas ve Hindistan cevizi...
Meyve olarak kayısıdır muhtemelen
Kayısı herhalde
İncir, kayısı, üzüm genellikle tercih ediliyor
Kayısı
Kayısı da güzel oluyor
Gün kurusu ise içine de ceviz daha da güzel olur
Kayısı ve üzüm
Üzüm, kayısı
Muz guzel.
Kayısı üzüm