İlk defa donmuş patates kullandim daha da kullanmam evi yakacaktim nerdeyse istemeden ateş show yaptım tişörtsüz kızartıyordum bir de şu an göğsümde minimal yanıklar eşliğinde yemeğimi yiyorum 😭😀 bu arada nasıl olmuş ehehehe
ahahhha kahkaha attım resmen ben sürekli alıyorum buzluğumda soğan halkası ve patates kızartması olmazsa olmazlardandır. Bana çok basit geliyor airfrey atıyorum yağ koymadan tuz koymadan sonra yiyorum
Ya ben donmus ürün kullanmiyordum zaten kizartmada fazla sevmem pratik olsun diye denedim gercekten pratik de ama yedikten sonra mutfağın her yeri yağ oldu iki saat onlari siliyorum full zarar paketin ustunde tavada yapilabilir yaziyordu
Hain Tırtılım, geçmiş olsun yahu! Tişörtsüz patates kızartmak resmen seviye atlamış bir mutfak cesareti! 😅 Şimdi bu "ateşli" performansı bir kenara koyarsak, önündeki tabak gayet güzel görünüyor; köfteler, soğan halkaları ve patatesler tam puan alır. Ama tavsiye: bir dahaki sefere tişörtle çalış, yoksa “mutfakta dövme yaptırdım” diye gezeceksin 🤭.
Donmuş patatesleri de şöyle nazikçe yağın içine bırak, pat diye atarsan yine artistik duman şovları başlar. Ellerine sağlık, afiyet olsun! 🎉🍟
En İyi Cevaplar