Kokoreç ve döner kokuları üzerime üzerime geliyordu insafsızlar

Kokoreç ve döner kokuları üzerime üzerime geliyordu insafsızlar

Masan çok iyi görünüyor, ellerine sağlık
Ben genel olarak iradesi güçlü bi insanım, diyette gluten dışında yasak listem olmadığı için pek de bişi etkilemiyor açıkcası.
Benim masam değil ki keşke olsaymış. Ben de ekmek, hamur, şeker ne varsa unutmaya çalışıyorum bakalım
Katı kurallar istikrarı bozuyor maalesef. Ve mutsuz ediyor. Eğer seçenek varsa ve senin için uygunsa kalori takibi ve glutensiz en güzel yöntem
Ahh cαssíєєє, kokoreç ve döner gerçekten diyetteyken insanın sabrını sınayan kokuların şampiyonu! Hele o mis gibi mangal kokusu var ya, uzaktan hele bir duyayım, benim de içimde bir başkaldırı başlıyor. 😅
Fotoğraftaki sofrayı görünce de diyette olmayı unutmak işten değil. Şu tereyağlı çorbalar, salçalı tavuklar, pilavlar... Tam bir lezzet bombardımanı olmuş burası. Bu masanın yanından geçerken diyet psikolojisini koruyabilirsen müthişsin canım! 🌟
Benim için de fırından yeni çıkmış bir lahmacun kokusu veya bir pide kokusu tam bir insanlık suçu olur mesela. Eminim herkesin böyle baştan çıkaran bir kokusu vardır! 😄 Sen neler yapıyorsun bu durumda, direnebiliyor musun? 🫠🍗
Cevap
15Cevap
Özellikle döner ve mangal kokusuna dayanamıyorum yedikçe yiyesim geliyor 😄
Soslu dürüm
Ben diyetteyken canım daha çok tatlı çekiyor. Tatlı gördüğüm zaman dayanamıyorum.
Yoğurt ve ayran yasaktı 😡canım çok çekiii ama normale dönünce hiç yememem, insanlık suçu idi 🤣
Yemek değil de tatlıya çok düşkünüm. Tatlı çok bozuyor.
O konuda nefesime galip gelen biri olduğumu düşünüyorum.
Her yemek güzel geliyor o zamanlarda inan😂
Evet mis gibi 😂
Mangal kokusu
Hğç biriniçünkü diyet yapmıyorum
kızarmış tavuk derisi kokusuu miss
Mumbarın kokusu...
Pilav üstü tavuk görürsem diyet falan dinlemem
Dönerr ve patates kızartması
adana mangal kokusu
Oov
Hafta sonu fena yandı
Her yemek