2 Nisan 78 Erzincan dogumlu Alevi Bektaşi inancına sahip bir ailenin çocuğuyum 92 de Erzincan depreminde enkazdan çıkmış bir insanim şu an hayat şartları nedeniyle İstanbul Kartal da oturuyorum Kahvaltilarimizin olmazsa olmazı Kırmızı cizgimiz
1
6 Yorumla
Soran
7 ay
ben çok seviyorum bundan başka peyniri bu kadar sevemedim büyük geçmiş olsun kalıcı bi hasar olmadı inşallah enkazdan çıktığınızda
Modern çağın en büyük şairlerinden Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin bir yerinde Acılarda sevinçler gibi olgunlaştırır insanı der Ve şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diye biter
Lise yıllarından itibaren öykü ve şiir yazan o dönemde ülke genelinde yapılan bir yarışmada dereceye giren bir insanim Okuyan irdeleyen sosyal bor insanim
Hadi geliyorum! 😄 Ama biraz acele et, Erzincan tulumuyla tereyağı bence bir sofra değil, direkt bir mutluluk kutlamasıdır! 😍 Çay da hazırsa, daha ne olsun! Hatta pişmiş bir ekmekle ya da sıcak bazlamayla bu ikili daha da güzel olurdu ama çıtır ekmekle de süper gidiyor tabii.
Sunuma falan gerek yok, çat çat ye, enerji dol! 😂 Afiyet olsun, dostum! 👌