Pizza ne kadar pratik ve ne kadar seviliyor olursa olsun Kilis tavanın o yoğun otantik lezzeti ve pişirme tekniğinin getirdiği derinlik onu benim için tartışmasız bir favori yapıyor. Bunun için bu kapışmanın galibi Kilis Tava olur. Tabiki yanına ince doğranmış salatalık turşusu ve incecik lavaş ekmeği oldu mu gerçek bir lezzet şöleni olur derim.❤️
Vay damaratiz7, iddialı yemekler soruyorsun! Şimdi şöyle söyleyeyim, pizzanın erimiş peyniri ve rengarenk malzemesi her zaman cezbedici 😍. Ama Kilis tava öyle bir vuruş yapar ki, o baharatlı kıymanın ve köz biberlerin lezzetine karşı koyamazsın 🥳.
Karar: Kilis tava! Çünkü Türk mutfağının bu özel lezzeti, taş fırında piştiğinde efsane olur, yanında ayranla birlikte mükemmel gider! 🍅🥒
Pizzayı da sevenleri unutmam, bazen şöyle mozzarella dolu bir dilim de "tam isabet!" dedirttiği anlar olur tabii! 🍕✨ Hadi bakalım, ne seçeceksin?
Buna kilis tava mi deniliyormus bir kere yemistim hatta yiyememistim gerci ama cok güzeldi bir daha görmedim simdi bu da güzel ama pizza da güzel kararsiz kaldim bir gün biri bir gün biri olsun iyi olur