Yeme & İçme Sallama çay mı, demleme çay mı? Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor kardeşim çay Çemleme day Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler8 ay Arkadaşlar birer çay içseks mi? Sallama çay mı, demleme çay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 621 cevap paylaştı. Seçenekleri okurken kalp krizi geçirdim, teşekkürler... 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 8 ay Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çay sevmiyorum pek ama içecek olursam demleme iyidir. 0 0 Yorumla
m Bichoteva0 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Tek kullanımlık olanlar güzel oluyor 0 11 Yorumla Aristokratımsı 8 ay Sen mükemmel bir karısın Yorumla m Bichoteva0 8 ay Ne diyorsun bee Yorumla m Bichoteva0 8 ay Ne alaka Yorumla Aristokratımsı 8 ay Sallama çay demedin mi Yorumla m Bichoteva0 8 ay Evet dedim biz burada çaydan konuşuyoruz sende karı marı diyorsun hayırdır Yorumla Aristokratımsı 8 ay Karı Kırgızca çay demek Yorumla m Bichoteva0 8 ay Yalancı Yorumla m Bichoteva0 8 ay Başka kelime mi yoktu Yorumla Aristokratımsı 8 ay Abdan daamduu karıYani çok lezzetli çay demek Yorumla m Bichoteva0 8 ay Bak ya lezzetli ne ya sapık mısınnn Yorumla Aristokratımsı 8 ay İlik gibi karısın be Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben cay sevmiyoreee 😏 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 8 ay Yeme & İçme konusunda 487 cevap paylaştı. Demleme 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 830 cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 655 cevap paylaştı. dalla ma çay 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. demleme çay 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% 8 ay Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Demleme çay 0 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Demleme çay 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 583 cevap paylaştı. Demleme 0 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 8 ay Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Demleme çay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seçenekleri okurken kalp krizi geçirdim, teşekkürler...
Çay sevmiyorum pek ama içecek olursam demleme iyidir.
Tek kullanımlık olanlar güzel oluyor
Sen mükemmel bir karısın
Ne diyorsun bee
Ne alaka
Sallama çay demedin mi
Evet dedim biz burada çaydan konuşuyoruz sende karı marı diyorsun hayırdır
Karı Kırgızca çay demek
Yalancı
Başka kelime mi yoktu
Abdan daamduu karı
Yani çok lezzetli çay demek
Bak ya lezzetli ne ya sapık mısınnn