Yeme & İçme Kahveleri içtiniz mi KSjoylar? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 109 Yapay Zekaya Sor Ne kadar itici soru varsa hepsini sormayı düşünüyorum 😂Pinterest değil kendi kahvem Güncellemeler8 ay Kız kahve keyfi etiketini niye degişirdiniz ya Kahveleri içtiniz mi KSjoylar? Cevapla Pinterest Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yatak keyfi yapıyorum hâlâ kalkarsam çok işim var valiz toplayacağım 😕 2 4 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Yat keyfine bak biraz daha 😌 Yorumla u Hayatİstanbul77 8 ay İnsan kalk çabuk der🤣🤣 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ajah bana yatmak cazip geldi ama 😂😂 Yorumla u Hayatİstanbul77 8 ay 🤣🤣🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Kola yanında sigara içiyorum 1 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 471 cevap paylaştı. Yok İçemedik yapan yok, sor sor bu ara site hep bir elden bu konuya eğilmişken sen de katıl eksik olma :)) 2 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Kalmam hemen katılırım ortama ben Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. 5 tane içtim bu saate kadar hala da içmek istiyorum birazdan markete gideceğim kahvesiz yapamam 1 3 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsun dokunmasın u seanfey 8 ay teşekkür ederim yanında bol bol su tükettiğin zaman bir şey olmuyor u cαssíєєє 8 ay Iyiymiş o zaman
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 8 ay Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Bu sorunun itici olduğunu düşünmüyorum Geçen gün de bir arkadaş böyle saçma sapan bir yorumda bulundu 1 5 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Sorduktan sonra eğlenceli geldi bana da Yorumla Bay_Nutella 8 ay Itici bir soru değil gayet de hoş bir soru Yorumla u cαssíєєє 8 ay Teşekkürlerr Yorumla Bay_Nutella 8 ay Afiyet olsun Güzel bir gün dilerim Yorumla u cαssíєєє 8 ay Size de Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet iki tane içtim şimdi üçüncüyü içip organlarıma verebileceğim kadar zarar vermeyi düşünüyorum 1 3 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Millet bi taneyi zor içiyo bu ne sorumsuzluk Yorumla u вshєldσn 8 ay Banane ya fakirlerden Yorumla u cαssíєєє 8 ay Nalet olası burjuvalar Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay yeni içtim, sabah güzel oluyor türk kahvesi :D 2 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Evet afiyet olsun 😄 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 8 ay İçtim, aklımda benimde böyke bir soru sormak geçiyordu, olsun sonra sırayım bari🙃 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Sor nolacak onu da cevaplarız Yorumla YecücMecüc 8 ay Olur sorarım Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. içtik hadi Menemen soğanlımı soğansızmı oluru sor 1 3 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Sitenin en güzeli kim diye sorcam önce Yorumla u tenedos 8 ay sitede en çok kimi görüyonuzu sor sonra Yorumla u cαssíєєє 8 ay Tamamm Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu sitedeki en itici soruların başını, bu soru çekiyor olabilir. 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Teşekkür ederim mission completed Yorumla
ezoolsaydım_30 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 8 ay yeni uyandım geç yattım 06da uyudum sabah kahveye sıra gelmedi yüzümü yıkıyorum 🙂 1 4 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Acelesi yok Yorumla ezoolsaydım_30 8 ay evden çıkarken içeyim kız aklıma koydun Yorumla u cαssíєєє 8 ay Iç tabii afiyet olsunn Yorumla ezoolsaydım_30 8 ay teşekkürederim Yorumla
YorForger Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Henüz içmedim daha, sabaha kahve ile başlamıyorum kadınnn 1 4 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Öyle olsun bebek Yorumla YorForger 8 ay Sana afuyetttt 😘❤️ Yorumla u cαssíєєє 8 ay Teşekkür ederim ❤️😘 Yorumla YorForger 8 ay 😻❤️ Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Henüz içmedim komşuda içmeyi düşünüyorum 2 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ohh keyif kahveleriniz çok olsun Yorumla buzzzgibikarpuzz 8 ay Sağol canım benim düğün yemeği kahvesi oldu Yorumla
u sinem23__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 8 ay Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şimdi iciyorum😇 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsun😌 Yorumla u sinem23__ 8 ay Teşekkürler🙂 Yorumla
Crayz_eses Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 66% 8 ay Gönder gelsin o zaman 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Herkese benden kahve Yorumla
princess_Angela Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 821 cevap paylaştı. Kahveyle aram yoktur güzelim 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Olsun önemli değil canıms Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Çay içiyorum 😏😀 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Sana çay sayılır 😄 Yorumla
ethem437 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 8 ay Türk kahvesi hiç güzel değil 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Aaaaa Yorumla ethem437 8 ay Aaa deme ben yaptım çok kötü geldi acı bir de kum gibi içilmiyor Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yipk yatacağom bea, uykum kaçmasın 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Sen içme madem uyanınca iç Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 8 ay Yeme & İçme konusunda 633 cevap paylaştı. 15 dkya içerim inşallah… 1 3 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsun o zaman Yorumla Hgbcgehg 8 ay Teşekkür ediyorum… Yorumla u cαssíєєє 8 ay 💐 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Daha içmedim bir ara içerim. 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsun şimdiden Yorumla TS_QueenWolfWoman 8 ay ❣️🌟 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% 8 ay Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. İçmek isterdim ama doktor bir süre yasakladı 😑 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay O zaman içme tabii önce sağlık Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Henğz kahvaltı yapmadım sonra içeceğim 1 4 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Peki Yorumla İflah_olmaz_adam 8 ay 👍 Yorumla İflah_olmaz_adam 8 ay Az önce içtim kahvemi Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsun Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çayımı içiyorum şimdi 1 6 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Kahve de için Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Olsa içerdim ama yok burada. Eve gidince içerim diyorum bu defa çay hazır olmuş oluyor yine içemiyorum. Kahveden yana kısmetim yok. Oysa evde kavanoz kavanoz kahve capuccino ve türevleri var ama içmek nasip olmuyor Yorumla u cαssíєєє 8 ay Aaa kahve kısmetiniz kapalı demekki Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Maalesef. Geçen bir kupa yaptım içeyim dedim 3 yudum zorla içtim içemedim Yorumla u cαssíєєє 8 ay Nasip değil o zaman Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Aynen Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kahve de efsane görünüyor.. resmen canım çekti. 😃Akşam kahvesini bekliyorum. Yemekten sonra.. 0 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Henüz içemedik 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. İçtim... Ama az 1 5 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Olsun içmişsin Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay Evett ☺️☺️ Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay Siz de afiyet olsun ☺️ Yorumla u cαssíєєє 8 ay Teşekkürlerrr Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay Rica ederim ☺️☺️ Yorumla
berkayyyss3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 8 ay İçemedim yaaa ısmarlayabilrim 1 6 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Hadi ısmarla Yorumla berkayyyss3535 8 ay Tamam nerdesin Yorumla berkayyyss3535 8 ay 35 mi şehir? Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ofiste Yorumla berkayyyss3535 8 ay Bende sanayideyim Yorumla berkayyyss3535 8 ay Arabam bitti çıkıcam içemedik kahveyi Yorumla
öyküdeniz01 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 8 ay Kapışırızız itici soru konusunda 🤭 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Hadi bakalım Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Birazdan içiyorum 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsunn Yorumla 1234567yemezler 8 ay Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 8 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. İçmedim 😕 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Olsun içersin 🥹 Yorumla u 27esmerim 8 ay ♥️ Yorumla
VvEeNnÜüSs Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Evet içtim. 1 3 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsun Yorumla VvEeNnÜüSs 8 ay Teşekkürler sanada afiyet olsun. Yorumla u cαssíєєє 8 ay Teşekkürlerr Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 993 cevap paylaştı. Tabii ki hayır 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Olsun Yorumla TheDuygusal 8 ay 😊 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha değil 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Sonra içersiniz Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Hayır. 1 4 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Tamam Yorumla sesizlerinsesi 8 ay Ne kadar ciddiyiz djdkkf Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ciddi kişilikleriz çünkü sjsjs Yorumla sesizlerinsesi 8 ay Fkfkfkfkkfk Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Birazda içerim hocam 2 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Tamam haberin veriniz Yorumla emre00 8 ay Tamam hojam Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 8 ay Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Türk kahvesi olursa evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Ksjoy ne demek 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ksnin gülleri neşe kaynaklarım demek Yorumla Cevap sahibi 8 ay Thank you Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 8 ay Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. İçmedim nolcak şimdi 😄 0 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Hemen iç 😂 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ictimm 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı. Çay içtim 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 9,6b cevap paylaştı. İçtik ictik 1 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 509 cevap paylaştı. Cayciyim ben 1 0 Yorumla
deren121 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 8 ay Yok icmedik 1 3 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Olsun Yorumla deren121 8 ay İçeriz inşallah bizde 🙂 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Tabii inşallah Yorumla
oylesinegeldimki Takip Et Xper 5 Yaş: 23 8 ay İçiyorum suaaannn 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyettt Yorumla
burak_the2 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 8 ay İçildi evet 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsun Yorumla burak_the2 8 ay Teşekkür Yorumla
NoFuxGiven Takip Et Xper 5 Yaş: 30 8 ay Çay moruk çay 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Çay sayılmaz Yorumla NoFuxGiven 8 ay ahaah sııfta kaldık Yorumla
Nimesayyya Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 8 ay İçtik 0 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Afiyet olsun Yorumla Nimesayyya 8 ay Teşekkür ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. içtim ☕️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yatak keyfi yapıyorum hâlâ kalkarsam çok işim var valiz toplayacağım 😕
Yat keyfine bak biraz daha 😌
İnsan kalk çabuk der🤣🤣
Ajah bana yatmak cazip geldi ama 😂😂
🤣🤣🤣
Kola yanında sigara içiyorum
Yok İçemedik yapan yok, sor sor bu ara site hep bir elden bu konuya eğilmişken sen de katıl eksik olma :))
Kalmam hemen katılırım ortama ben
5 tane içtim bu saate kadar hala da içmek istiyorum birazdan markete gideceğim kahvesiz yapamam
Afiyet olsun dokunmasın
teşekkür ederim yanında bol bol su tükettiğin zaman bir şey olmuyor
Iyiymiş o zaman
Bu sorunun itici olduğunu düşünmüyorum Geçen gün de bir arkadaş böyle saçma sapan bir yorumda bulundu
Sorduktan sonra eğlenceli geldi bana da
Itici bir soru değil gayet de hoş bir soru
Teşekkürlerr
Afiyet olsun Güzel bir gün dilerim
Size de
Evet iki tane içtim şimdi üçüncüyü içip organlarıma verebileceğim kadar zarar vermeyi düşünüyorum
Millet bi taneyi zor içiyo bu ne sorumsuzluk
Banane ya fakirlerden
Nalet olası burjuvalar
yeni içtim, sabah güzel oluyor türk kahvesi :D
Evet afiyet olsun 😄
İçtim, aklımda benimde böyke bir soru sormak geçiyordu, olsun sonra sırayım bari🙃
Sor nolacak onu da cevaplarız
Olur sorarım
içtik hadi Menemen soğanlımı soğansızmı oluru sor
Sitenin en güzeli kim diye sorcam önce
sitede en çok kimi görüyonuzu sor sonra
Tamamm
Bu sitedeki en itici soruların başını, bu soru çekiyor olabilir.
Teşekkür ederim mission completed
yeni uyandım geç yattım 06da uyudum sabah kahveye sıra gelmedi yüzümü yıkıyorum 🙂
Acelesi yok
evden çıkarken içeyim kız aklıma koydun
Iç tabii afiyet olsunn
teşekkürederim
Henüz içmedim daha, sabaha kahve ile başlamıyorum kadınnn
Öyle olsun bebek
Sana afuyetttt 😘❤️
Teşekkür ederim ❤️😘
😻❤️
İçmedim yapan yok ki.
Henüz içmedim komşuda içmeyi düşünüyorum
Ohh keyif kahveleriniz çok olsun
Sağol canım benim düğün yemeği kahvesi oldu
Şimdi iciyorum😇
Afiyet olsun😌
Teşekkürler🙂
Gönder gelsin o zaman
Herkese benden kahve
Kahveyle aram yoktur güzelim
Olsun önemli değil canıms
Çay içiyorum 😏😀
Sana çay sayılır 😄
Türk kahvesi hiç güzel değil
Aaaaa
Aaa deme ben yaptım çok kötü geldi acı bir de kum gibi içilmiyor
Yipk yatacağom bea, uykum kaçmasın
Sen içme madem uyanınca iç
15 dkya içerim inşallah…
Afiyet olsun o zaman
Teşekkür ediyorum…
💐
Daha içmedim bir ara içerim.
Afiyet olsun şimdiden
❣️🌟
İçmek isterdim ama doktor bir süre yasakladı 😑
O zaman içme tabii önce sağlık
Henğz kahvaltı yapmadım sonra içeceğim
Peki
👍
Az önce içtim kahvemi
Afiyet olsun
Çayımı içiyorum şimdi
Kahve de için
Olsa içerdim ama yok burada. Eve gidince içerim diyorum bu defa çay hazır olmuş oluyor yine içemiyorum. Kahveden yana kısmetim yok. Oysa evde kavanoz kavanoz kahve capuccino ve türevleri var ama içmek nasip olmuyor
Aaa kahve kısmetiniz kapalı demekki
Maalesef. Geçen bir kupa yaptım içeyim dedim 3 yudum zorla içtim içemedim
Nasip değil o zaman
Aynen
Kahve de efsane görünüyor.. resmen canım çekti. 😃
Akşam kahvesini bekliyorum. Yemekten sonra..
Henüz içemedik
İçtim... Ama az
Olsun içmişsin
Evett ☺️☺️
Siz de afiyet olsun ☺️
Teşekkürlerrr
Rica ederim ☺️☺️
İçemedim yaaa ısmarlayabilrim
Hadi ısmarla
Tamam nerdesin
35 mi şehir?
Ofiste