Yeme & İçme TÜRK kahvesini nasıl içiyorsun? ölümmmeleğiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Şekerli Sade Orta Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç TÜRK kahvesini nasıl içiyorsun? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
m Cheiisy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Eskiden olsa Türk kahvesini şekersiz çok acı buluyordum, insanlar bunu acı acı nasıl içiyorlar diye düşünüyordum ama şimdi nedense şekersiz içiyorum ve tadı acı gelmiyor 0 0 Yorumla
Asirrss Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 81% 8 ay Çay kahve şekersiz olmalı bence ozaman tatlı gibi bişey hissediyorum 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Ben de tam tersine çayda oldukça şekerli kahve normalde tüketmiyorum ama içtiğimde de sade tercih ediyorum Yorumla Asirrss 8 ay Herşeyin sadesi olmalı Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. Türk kahvesi içmiyorum ama icersemde şekerli tercih ederim. 0 0 Yorumla
Wonderfulwoomen Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Ortam seviyorum canım 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Anladım balım ben sade tercih ediyorum Yorumla Wonderfulwoomen 8 ay Afiyet olsun sana uyarım hayatım yaaa bir ara kahve icicez zaten bana kahve ve cheesecake sözün vardi meleğim Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Orta şekerli içiyorum 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay İki orta bir sade haydi bana .👻 Yorumla SülfürükAsit 8 ay 😂😂 Yorumla
cardakkusu Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Şekeri bıraktığım için artık sade içiyorum. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Şekersiz bir yaşam düşünemiyorum kabus gibi ama kahvede ben de sade tercih ediyorum Yorumla cardakkusu 8 ay Ben de düşünemiyordum ve gerçekten kabus gibi. Ne çay ne de kahve keyif veriyor artık... Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 8 ay Turk kahvesine sut katin acayip guzel oluyor 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Deneyeceğim lezzetli olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim Yorumla kalp-komutanı 8 ay :) ben oyle yapiyorum hatta makinesini aldim 😂 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 8 ay Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı. Sade seviyorum ve tercih ediyorum :) 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Ben de sade seviyorum hatta sade verdim onu seviyorum Yorumla _Hans_ 8 ay *hatta sade verdim onu seviyorum* bu kısmı anlayamadım... Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 865 cevap paylaştı. Enn sadesinden büyük bir fincan içerim 😌 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Ben de neredeyse damacana ebatlarında bir fincan içiyorum😹 Yorumla aklımdadelısorular12 8 ay Sana misafirliğe gelirsem tatlinin yanında banyo tasına da yapabilirsin abla aklında bulunsun yani 😂😂 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı. Hüp diye içerim 0 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Genelde orta şekerli tercih ederim. 0 0 Yorumla
Aynen_Haklısın Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. sade 1 3 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Ben de sade içmeyi seviyorum her ne kadar normal hayatta tatlıyı çok tüketsem de kahve de kesinlikle sade olmasın tercih ediyorum Yorumla Aynen_Haklısın 8 ay En iyisi Yorumla Aynen_Haklısın 8 ay Adaşmışız kız 😂 Yorumla
ruyalardayim0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 8 ay Sade yanında çikolata 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Ablacığım canım benim ya hayatımın hiçbir aşamasında çikolatayı sevmedim sevmiyorum onun için sade ve limonlu tercih ediyorum Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Orta içiyorum 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Orta şekerli içemiyorum ben sade ve limonlu tercih ediyorum Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Limonlu mu? Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Sade severim 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Ben de sade seviyorum canım bence çok güzel bir tercih Yorumla 1234567yemezler 8 ay Evett afiyet olsunn 🥰🌸 Yorumla
mühürsüzkahraman Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 8 ay Orta 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Anladım ben sade içebiliyorum orta şekerli veya şekerli içtiğim zaman midem bulanıyor Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sade içerim 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Aslında Türk ailesinin tadını almak isteyen insan kesinlikle sade içmeli diye düşünüyorum Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sade 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Seni uzun zaman sonra görüyorum bayağıdır göremiyordum iyi misin ben mi denk gelmiyorum aktif değil miydin? Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 8 ay İyiyim iyi, turp gibiyim 💪 merak edilmek ne hoş bir şey ya 🥹 teşekkür ederim. Aktifim aslında bir ara yoktum 1-1,5 ay kadar ama buralardayım Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Çok sevindim iyi ol hep 🙏pırıl pırı çiçek gibi kadınlarız hep iyi olalım.❤️💐 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 8 ay Olalım inşallah cano 🩷🙏 Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Ağzımla 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Mizahı seviyorsun ama bugün kötü espri kontenjanını doldurdun🤣 Yorumla NostaljikBirFilm 8 ay Ağzıyla icmeyenler var oyle deme Yorumla
kızılelma-1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Sade içiyorum 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Üye ismin çok güzel ben seni görmeden ölmem ölmem kızılelma diyoruz Turan en büyük hayalimiz.🤘🏻 🇹🇷 Yorumla kızılelma-1 8 ay Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan;Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan...Çok teşekkür ederim :) Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Çok memnun oldum Yorumla kızılelma-1 8 ay O şeref bana ait bende çok memnun oldum Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı. Sade 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Ben de sade kahve içerim Yorumla
Bezli99 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 8 ay Kadınlar sade hakhve içer 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Evet ben de Sade Kahve içiyorum😂 Yorumla Bezli99 8 ay sabah beri 10 tane kahve içtim bebeğim Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Sen daha iyi bilirsin ama bence o kadar çok fazla Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. az şekerli 0 0 Yorumla
La__llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 375 cevap paylaştı. Sade 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sade olur 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 717 cevap paylaştı. Sade içiyorum 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ruh halime göre... 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 830 cevap paylaştı. sade 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Orta 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 8 ay Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sade 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 8 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. sade lütfen 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 8 ay Ben kahve içelim yaklaşık bir 5 saati geçmiştir diye düşünüyorum Yorumla Alemdaralii 8 ay ikinciye ne dersin 😅 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sade tercihim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Eskiden olsa Türk kahvesini şekersiz çok acı buluyordum, insanlar bunu acı acı nasıl içiyorlar diye düşünüyordum ama şimdi nedense şekersiz içiyorum ve tadı acı gelmiyor
Çay kahve şekersiz olmalı bence ozaman tatlı gibi bişey hissediyorum
Ben de tam tersine çayda oldukça şekerli kahve normalde tüketmiyorum ama içtiğimde de sade tercih ediyorum
Herşeyin sadesi olmalı
Türk kahvesi içmiyorum ama icersemde şekerli tercih ederim.
Ortam seviyorum canım
Anladım balım ben sade tercih ediyorum
Afiyet olsun sana uyarım hayatım yaaa bir ara kahve icicez zaten bana kahve ve cheesecake sözün vardi meleğim
Orta şekerli içiyorum
İki orta bir sade haydi bana .👻
😂😂
Şekeri bıraktığım için artık sade içiyorum.
Şekersiz bir yaşam düşünemiyorum kabus gibi ama kahvede ben de sade tercih ediyorum
Ben de düşünemiyordum ve gerçekten kabus gibi. Ne çay ne de kahve keyif veriyor artık...
Turk kahvesine sut katin acayip guzel oluyor
Deneyeceğim lezzetli olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim
:) ben oyle yapiyorum hatta makinesini aldim 😂
Sade seviyorum ve tercih ediyorum :)
Ben de sade seviyorum hatta sade verdim onu seviyorum
*hatta sade verdim onu seviyorum* bu kısmı anlayamadım...
Enn sadesinden büyük bir fincan içerim 😌
Ben de neredeyse damacana ebatlarında bir fincan içiyorum😹
Sana misafirliğe gelirsem tatlinin yanında banyo tasına da yapabilirsin abla aklında bulunsun yani 😂😂
Hüp diye içerim
Genelde orta şekerli tercih ederim.
Şeker benim in vazgeçilmez
sade
Ben de sade içmeyi seviyorum her ne kadar normal hayatta tatlıyı çok tüketsem de kahve de kesinlikle sade olmasın tercih ediyorum
En iyisi
Adaşmışız kız 😂
Sade yanında çikolata
Ablacığım canım benim ya hayatımın hiçbir aşamasında çikolatayı sevmedim sevmiyorum onun için sade ve limonlu tercih ediyorum
Orta içiyorum
Orta şekerli içemiyorum ben sade ve limonlu tercih ediyorum
Limonlu mu?
Sade severim
Ben de sade seviyorum canım bence çok güzel bir tercih
Evett afiyet olsunn 🥰🌸
Orta
Anladım ben sade içebiliyorum orta şekerli veya şekerli içtiğim zaman midem bulanıyor
Sade içerim
Aslında Türk ailesinin tadını almak isteyen insan kesinlikle sade içmeli diye düşünüyorum
Sade
Seni uzun zaman sonra görüyorum bayağıdır göremiyordum iyi misin ben mi denk gelmiyorum aktif değil miydin?
İyiyim iyi, turp gibiyim 💪 merak edilmek ne hoş bir şey ya 🥹 teşekkür ederim. Aktifim aslında bir ara yoktum 1-1,5 ay kadar ama buralardayım
Çok sevindim iyi ol hep 🙏pırıl pırı çiçek gibi kadınlarız hep iyi olalım.❤️💐
Olalım inşallah cano 🩷🙏
Ağzımla
Mizahı seviyorsun ama bugün kötü espri kontenjanını doldurdun🤣
Ağzıyla icmeyenler var oyle deme
Sade içiyorum
Üye ismin çok güzel ben seni görmeden ölmem ölmem kızılelma diyoruz Turan en büyük hayalimiz.🤘🏻 🇹🇷
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan;
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan...
Çok teşekkür ederim :)
Çok memnun oldum
O şeref bana ait bende çok memnun oldum
Sade
Ben de sade kahve içerim
Kadınlar sade hakhve içer
Evet ben de Sade Kahve içiyorum😂
sabah beri 10 tane kahve içtim bebeğim
Sen daha iyi bilirsin ama bence o kadar çok fazla
Şekersiz tavsiyem
Sade içerim
az şekerli