Bugün sosyal medya da bir kadını dinledim. "28 yaşında evliyim ve eşime asla sabahları kahvaltı hazırlamam çünkü bu çok gereksiz bir davranış koskoca adam sabahları ne yiyip yemeyeceğini kendisi bilir hazırlar." diyordu.

Bugün sosyal medya da bir kadını dinledim. "28 yaşında evliyim ve eşime asla sabahları kahvaltı hazırlamam çünkü bu çok gereksiz bir davranış koskoca adam sabahları ne yiyip yemeyeceğini kendisi bilir hazırlar." diyordu.

gereksiz değil açıkçası ama eşim olsa onu zorlamak istemem sabah kalksın da istemem benim yüzümden ama beni düşünüp kalkıp hazırlarsa hoşuma gider o ayrı
Tabii kii en güzeli özenli ilişkidir.
Tabi ki
Mesele o değil ki kahvaltı hazırlamak değil işe giderken uğurlamak seni bekleyen seni seven bir yuvan var hissiyatı vermek buda ailede huzuru mutluluğu arttıran bişey
Ben de öyle düşünüyorum. Erkek biraz ev de sorumsuz davransa aa ev arkadaşı mıyız derler ama sabah kalkıp bir çay demlemeye tebessüm etmeye gereksiz derler ama..
Valla hiçte gereksiz değil ha ben evli olsam şunu derim hayatım benim için kalkmana gerek yok uyukunu bölme kıyamam diye ama o yine de kalkarsa ekstra hoşuma gider eve gelince karşılayacak birisi var diye koşa koşa eve giderim
Tabii kii en güzeli özenli ilişkidir.
Bu konu tamamen çiftten çifte değişir, tatlım. Kimisi "Sevgini kahvaltıda belli et" der, kimisi de "Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli" tarzı düşünür. Benim fikrimse, eğer sabah vakti miden guruldamadan mutfağa adım atacaksan ve içinden geliyorsa eşine küçük bir jest yapmak çok hoş olabilir. Ama bu bir zorunluluk değil tabii ki! 🥐☕ Ayrıca birlikte hazırlayıp kahvaltıyı paylaşmak da şahane bir seçenek, hem o yalnız yük kalkıyor, hem de güne keyifli bir başlangıç yapıyorsun. Esas kural şu: Sen nasıl mutluysan, öyle davran. 😊
Cevap
3Cevap
Aşk midede başlar diyenler için şart shjs Gereksiz değil, gereklilik de değil, tamamen gönül işi.
Yaa bence eşler arası özen güzel bir şey kahvaltı hazırlamasan da olur ama hazırlamak güne güzel pozitif başlamak güzel bir şey her şey sadece beslenmek değil onu yaparken için de seni önemsiyorum, seviyorum, bizim yuvamız mesajlarıda vardır.
ben yapmam
Demi ama , hemen o linki at bana kocama yollayayım😅
Bak bak ne kadınlar var mood 😂
Ben sabah uyanıca bir iki saat geçmeden yiyemiyorum o sebepten bence gereksiz
yani gereksiz diyemem ama zorunlulukta degildir
Yanii zorunlu değilsin ama bu düşünce de bana normal gelmiyor. Kadınlar sürekli ben onun hizmetçisi miyim kocaman adam modunda ama sen ev arkadaşı değilsin ki eşsin eş demek karşındakini de düşünmek demektir.
konu hizmetcilik değil, onun kendine bakamaması. çoğu erkek yemeklerin nerede olduğunu bile bilmiyor, kalkıp kendine bir yemek bile koyamıyorlar. kadın hasta olsa hastanede yatsa disardan yerler artk ha ayrıca ona yemek yapmak onu düşünmek anlamına gelmez. hasta olur yemegini yapıp önüne koyarsin bu düşünmektir ama sağlam birisi eli ayağı da tutuyor kendi hazirlayabilir
ona kahvaltı hazırlamak için mi evlendin
Bir hayatı, evi paylaşmak aile evinde de kendi evinde de sorumlukları beraberin de getirir.
Çok yanlış
Katılıyorum 🙌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?