Yeme & İçme Bugün kahvaltıda ne yediniz? 🍳🥐? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Yapay Zekaya Sor Sadece kahve.. Benim keyifler bu şekill😏 Güncellemeler8 ay kizlarsoruyor soruyu yeme içme etiketine alabilir miyiz? Güncellemeler8 ay @kızlarsoruyor Bugün kahvaltıda ne yediniz? 🍳🥐? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Daha kahvaltı yapmadım gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. kahvaltı etmedim 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Havalar hafiften soğumaya başladığına göre benim de sabah kahvaltısında çorba içme sezonum açılmış demektir. Kahvaltı da çorba içtim özlemişim 1 1 Yorumla Soran 8 ay Bende severim tarhana özellikle Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Biber, domates, peynir, zeytin tırnaklı ekmek. Klasik kahvaltımız. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tereyağlı ve ballı ekmek.Ihlamur çayı. 1 0 Yorumla
Entrodes Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum. Tarzım değil... Çay içtim.Genelde çay içerim. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. kahvaltıda yedim bir şeyler işte ama ne yediğimi unuttuk ciddi ciddi shshf 1 1 Yorumla Asya_2275 8 ay he sey yemistim tavuk sote sjdhd Yorumla
Sauvagebey Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Poğaça ve simit yedim, meyve suyu içtim kardeşim. Mide yakma garantili bir öğün oldu 1 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Menemen, poğaça zeytin krem peynir domates salatalık 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Domates salatalık sucuklu yumurta yeşil-siyah zeytin bal tahin-pekmez 2 dilim tam buğday ekmek 3 bardak çay 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. iki dilim kızarmış ekmek krem peynir 12 adet siyah zeytinAh olaydı yeseydik boyuz ve haşlanmış yumurta ama yok işte 0 0 Yorumla
SextingSeven Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kahvaltı alışkanlığım pek yok, sadece pazar kahvaltılarını severim o kadar 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. Pastayla ve çay içtim 😊 1 2 Yorumla Soran 8 ay Afiyetler olsun Yorumla Blossom01 8 ay Sana da kızçe Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaşarlı poğaça yedim ☺️ 1 2 Yorumla Soran 8 ay Afiyet olsun Yorumla Eirenee1 8 ay Sağolun Yorumla
Bygundema Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Bal yağ krem peynir kayısı reçeli beyaz peynir çay 1 2 Yorumla Soran 8 ay Afiyet olsun Yorumla Bygundema 8 ay teşekkür ederim Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% 8 ay kruvasan ve kahve 1 2 Yorumla Soran 8 ay Kruvasan çok severim Yorumla Baranliveme 8 ay Bende taze ve sıcak olacak bostancıda harika yapan yerler var Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yulaf ezmesi yedim. 1 3 Yorumla berkee221 8 ay @Bravehrart afiyet bal şeker olsun Yorumla Bravehrart 8 ay @berkee221 Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla berkee221 8 ay rica ederim nasılsınız Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 830 cevap paylaştı. şaka maka bende unutmuşum bir şey yemeği 1 0 Yorumla
davetsizmisafirrrrrr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Daha bir şey yemedim 1 1 Yorumla proboyman 8 ay @davetsizmisafirrrrrr baya.. olmuş.. Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Peynir zeytin domates 😇 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Henüz bir şey yiyemedim... Yiyesim gelmiyor... 1 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% 8 ay Yeme & İçme konusunda 595 cevap paylaştı. Sucuklu yumurta 🤣 1 0 Yorumla
sᴀᴋuʀᴀ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Omlet yedim. 🙂 1 2 Yorumla Soran 8 ay Afiyetler olsun Yorumla sᴀᴋuʀᴀ 8 ay Teşekkürler 🦋 Yorumla
Amarrêzza Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Kıymalı börek ve çay 1 2 Yorumla Soran 8 ay Afiyet şifa olsun Yorumla Amarrêzza 8 ay Teşekkür ederim ❤️ Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 8 ay Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Her şeyi yedim silip süpürdüm 0 0 Yorumla
Tiryakin_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Peynir, domates, yağlı ekmek.. 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. tost canım çekti tost yaptım yedim 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Klasik şeyler 1 0 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 8 ay Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Üçgen peynir 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Nohut dürümü yedim 1 0 Yorumla
Yusuuffsen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 8 ay Menemen 1 2 Yorumla Soran 8 ay Mis Yorumla Yusuuffsen 8 ay Gel sana da yapimm Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahvaltı yapmadım 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ekmek arası yumurta 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 8 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Klasik kahvaltı 0 0 Yorumla
Kimebaktinkardes Takip Et Xper 3 Yaş: 28 8 ay Allah ne verdiyse 0 3 Yorumla erginoo 8 ay Takibi kabul etin bari takip te et tamam olsun fugfyfgff Yorumla Kimebaktinkardes 8 ay @erginoo yoo bana ne senden Yorumla erginoo 8 ay Hayda şu an bu olacak şeymi 😊 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 9,6b cevap paylaştı. Birazdan yicem 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Henüz hiç 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Tost soğuk çay 0 1 Yorumla kafkass31 8 ay Ödül günü Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 8 ay Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. daha yemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Daha kahvaltı yapmadım gadası
kahvaltı etmedim
Havalar hafiften soğumaya başladığına göre benim de sabah kahvaltısında çorba içme sezonum açılmış demektir. Kahvaltı da çorba içtim özlemişim
Bende severim tarhana özellikle
Biber, domates, peynir, zeytin tırnaklı ekmek.
Klasik kahvaltımız.
Tereyağlı ve ballı ekmek.
Ihlamur çayı.
Kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum. Tarzım değil... Çay içtim.
Genelde çay içerim.
kahvaltıda yedim bir şeyler işte ama ne yediğimi unuttuk ciddi ciddi shshf
he sey yemistim tavuk sote sjdhd
Poğaça ve simit yedim, meyve suyu içtim kardeşim. Mide yakma garantili bir öğün oldu
Menemen, poğaça zeytin krem peynir domates salatalık
Domates salatalık sucuklu yumurta yeşil-siyah zeytin bal tahin-pekmez 2 dilim tam buğday ekmek 3 bardak çay
iki dilim kızarmış ekmek krem peynir 12 adet siyah zeytin
Ah olaydı yeseydik boyuz ve haşlanmış yumurta ama yok işte
Kahvaltı alışkanlığım pek yok, sadece pazar kahvaltılarını severim o kadar
Pastayla ve çay içtim 😊
Afiyetler olsun
Sana da kızçe
Kaşarlı poğaça yedim ☺️
Afiyet olsun
Sağolun
Bal yağ krem peynir kayısı reçeli beyaz peynir çay
Afiyet olsun
teşekkür ederim
kruvasan ve kahve
Kruvasan çok severim
Bende taze ve sıcak olacak bostancıda harika yapan yerler var
Yulaf ezmesi yedim.
@Bravehrart afiyet bal şeker olsun
@berkee221 Teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim nasılsınız
Kahvaltı yapmadım sadece kahve içtim
şaka maka bende unutmuşum bir şey yemeği
Daha bir şey yemedim
@davetsizmisafirrrrrr baya.. olmuş..
Peynir zeytin domates 😇
Henüz bir şey yiyemedim... Yiyesim gelmiyor...
Sucuklu yumurta 🤣
Omlet yedim. 🙂
Afiyetler olsun
Teşekkürler 🦋
Kıymalı börek ve çay
Afiyet şifa olsun
Teşekkür ederim ❤️
Her şeyi yedim silip süpürdüm
Ne hazırladın ki bana
Peynir, domates, yağlı ekmek..
tost canım çekti tost yaptım yedim
Börek