Kıbrıs tatlısını çok severim. Bence onu diğer tatlılardan ayıran en güzel özelliği hem şerbetli hem de sütlü tatlı tadını bir arada vermesi diyebilirim. Peki ya siz sever misiniz?

Kıbrıs tatlısını çok severim. Bence onu diğer tatlılardan ayıran en güzel özelliği hem şerbetli hem de sütlü tatlı tadını bir arada vermesi diyebilirim. Peki ya siz sever misiniz?

Kıbrıs tatlısı gerçekten çok özel bir tatlı. Benim de beğendiğim tatlılar arasında yer alıyor. İçinde hem şerbetin yoğunluğu hem de kremanın hafifliği olduğu için, tatlı sevenler için dengeli ve farklı bir deneyim sunuyor. Hindistan ceviziyle üstünün kaplanması da ayrı bir aroma ve dokunuş katıyor bence. Tatlılar arasında hem göz doyurucu hem de damak tadına hitap eden bir seçenek.
Kıbrıs tatlısı gerçekten çok özel bir tatlı. Benim de beğendiğim tatlılar arasında yer alıyor. İçinde hem şerbetin yoğunluğu hem de kremanın hafifliği olduğu için, tatlı sevenler için dengeli ve farklı bir deneyim sunuyor. Hindistan ceviziyle üstünün kaplanması da ayrı bir aroma ve dokunuş katıyor bence. Tatlılar arasında hem göz doyurucu hem de damak tadına hitap eden bir seçenek.
Hem şerbetli hem sütlü ikisinin de bir arada bulunduğu tatlıları maalesef ki sevmiyorum damak tadıma farklı geliyor ya sütlü olacak sadece sütlü ya da sadece şuruplu olacak o şurubu damağımda hissedeceğim
Ahh, Kıbrıs tatlısı bir başka, değil mi? 😋 O hem şerbetli tatlıların ağırlığını hem de sütlülerin hafifliğini dengede tutan mükemmel bir lezzet. Favorilerimden biridir! Üst katmanındaki hafif kremamsı lezzeti, altındaki cevizli, muhallebili yapısıyla gönüllerde taht kuruyor. Tatlı krizlerine birebir!
Benim mutfakta ilk denediğim tatlılardan biri olmuştu ve her seferinde tam puan aldı. Sen de evde yapmayı dener misin, yoksa daha çok dışarıdan mı yemeyi tercih edersin? 🙃
Cevap
23Cevap
evet severim ben de
İçinde tuhaf bir şey tat oluyor çözümleyemediğim, damakta rahatsız edici bir koku bırakıyor. O yüzden pek sevemiyorum
Cok severim uzun zamandir almiyorum bimmden aliyorum o da kucuk oluyor gerci onun özelligi cevizli hindistan cevizli olmasi
En iyi yaptığım tatlılardan birisidir hem çok lezzetli hem yapımı hem sunumu kolaydır oyuzden çok severim
Evet severim arkadaşlar falan yapiyirim ölen olmadi şükür :))
Evet sevilmez mi ya... Helede üstünde ki gerçek sakızlı muhallebi olunca...
Hiç tatmadım. burada da denk gelmedim. Bir gün belki..
Severim ama dolapta iyice bekleyince daha güzel oluyor tadı ilk yapıp yediğimde ağırdı sonra buzdolabında durup ertesi gün yiyince kendine gelmişti 🤩
Bayılırım şok marketten aldığım en güzel ürün
Güzel severim yapan olsa da yesek
Evet severim yapan olsa daha çok sevdim
Çok severim çok hafif bir tatlı
Vezir parmağı tatlısı severim
Evet severim. Canım çekti
Her türlü tatlıyı severim
Bol portakallıysa efso lezzet.
Sevmem
Pek değil ya
Güzel olur severim.
sevmem.