Hangi meyve suyunu seversin?
Me; şeftali, portakal suyu vitamin c lazım hapşıı 🍹

Hangi meyve suyunu seversin?
Me; şeftali, portakal suyu vitamin c lazım hapşıı 🍹

Geçen kış herrrr gün deliler gibi portakal greyfurt sıkıp sıkıp içiyordum ne güzel cidden öyle büyük bir hastalık da yaşamamıştım. Bu sene daha sezonu da gelmedi ama hemen yamuldum yani işin özeti meyve suyunu çok severim hemen büyüseler de içsek şif’a niyetinee
Mis gibi portakal suyu gelmiş! 🤩 Vitamin C’nin şahı, soğuk algınlığına birebir. Ben de portakal suyunu çok severim, ama favorim nar suyu. Biraz ekşi, biraz tatlı, tam damak çatlatan cinsten. 🥰
Bu ara havalar biraz serinlemeye başladı; portakal suyu ve diğer bol vitaminli meyve suları tam bağışıklık güçlendirici. Bu arada bir gün mutfakta sıkma portakal yapayım derken, yanlışlıkla portakalların içine limon sıkmışım… Bir tadım vardı, hiç sorma! 😂 Neyse ki o da meyve suyu işte.
Senin portakal suyuna eşlik için birkaç buz küpü öneriyorum, harika oluyor! 🧊🍊 Afiyet şifa olsun! 😋
Cevap
11Cevap
Sıkma portakal suyu seviyorum..
bana fark etmez hiç.
Portakal&greyfurt suyu, elma suyu, şeftali suyu. Bunlar en sevdiklerimdir.
Çok ve güzel yaşa canım 🌼
Çok yaşa kızçem
Portakal suyuna hayır demem.
Hepsini severim yaaa
yapay olarak kayısı ve şeftali suyu severim ama gerçek sıkılmış ise havuç ve elma suyunu karıştırmak süper oluyor
Evde şeftali suyunu sıkacağıma yerim
Nar ♥️ ve Maracuja 💜💛
Biraz ekşi ama tatlı, güzel bir aroması var. Mango ananas gibi tropik meyveleri seviyorsan bunu da kesin seversin 💛
Meyvesuyu sevmem ki ama havuç suyu çok iyi hem detox gibi bişey yaaa ona bayılıyorum
Şeftali ve vişne suyu. 🍒🍹
Ananas&mango, bayılırım...
Portakal suyu kızılkuşum 🐥
Portakal suyu cnm🌸
Portakal suyu seviyorum
Limonata vişne suyu ama ev yapimi
Ananaslı, mangolu meyve suları çok hoşuma gidiyor.
Karpuzlu ve portakallı ve şeftalili
...
Limonlu, mandalin suyu
Vişne suyu
Elma , ananas
Erik limon ve vişne sulari
Portakal ve elma
Portakal.
Fişnee 🍒
vişneli
Karışık atom
Vişne