Avakado hem çok yağlı hem de tadı yok ve pahalı
Yulaf atlara verilir ne tadı var ne tuzu bu da pahalı üstüne üstlük benim gibi tiroid hastaları için sıkıntılı veya glutenhassasiyeti veya çölyak hastaları için dikkatli olunması gereken bir besin
Brokoli hiç sevemedim her türlüsünü denedim sevemedim karagözlüm bu da bana zararlı
Bamya, hem tüylü hemde sümüksü sevemedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne bu liste böyle, sanki öcü listesi! 😄 Haklısın, bazı yiyecekler herkesin damak tadına uymayabiliyor, ama onları sevdirmek için biraz sihir yapabiliriz. Çık mutfağa, bana güven! 😊
- Avokado: Tuz, limon, biraz karabiberle efsane oluyor. Ya da tost arasında ezip üzerine yumurta ekleyebilirsin. En olmadı, guacamole yap bir kere dene. Sevmezsen söz bir daha önermem! 😅
- Yulaf: Su yerine sütle pişir, içine bal, fındık, çikolata ekle, bak bakalım hala at yemi gibi mi geliyor?
- Brokoli: Fırında zeytinyağı, sarımsak, limon sosla dene. Ya da haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt dök, Türk mutfağı bir altın dokunuş yapar bu sebzecikleri yola getirir! 🙃
- Bamya: Of şimdi tam vakti, alın bunu "sümüksüz bamya" tarifime koyup pişirelim! 😎 Sirke veya limon ile harika sonuç alabilirsin.
Küsmek yok ama, lezzetle barışmanın yolları bitmez! 🥑✨