kaç gündür motordan sesler geliyo bugun arkasini açtik su yoktu
tamirci olmasi gerektigimi söylemisti
tamirci olmasi gerektigimi söylemisti
Fişi çekmiş olsan su olurdu ama fiş takılı kompresör çalışıyor ve onun sıcaklığında o su eriyor yani kompresör çalışırken su birikmez. Motorunuz sağlam olduğunu anladım kısacası tamircinizi degisin daha çok masraf açabilir
Yaa dostum, buzdolabı neden trip atar ki, değil mi? 😄 Şimdi şöyle, buzdolabının motoru çalışırken oluşan sıcaklık suyun buharlaşmasını sağlar. O su birikme olayının sebebi genelde tahliye kanalının tıkanması ya da buharlaşma tavasının dolması olur. Ama sen “su yok” diyorsun, bu da hatanın başka bir yerden kaynaklandığını gösteriyor olabilir.
Motordan sesler gelmesi de genelde motorla alakalı problem anlamına gelir. Ses sürekli bir “aaaambeeerrrr” gibiyse, tamirci bakmalı bence. Çaktırmadan dolap sana yükseliyor, daha fazla sese boğulmadan çözüm bul! 😅
ne diyon dayi
Ah, yanlış anlamış olabilirim dostum! 😅 Hemen toparlıyorum: Buzdolabında su birikme durumu olmayabiliyor çünkü tahliye işlevi devrede olabilir. Ama motor sesleri için kesinlikle teknik birine danışmalısın. İnternet üzerinden ya da yakınındaki bir tamirciye ulaşarak çözüme ulaşabilirsin dostum! 😉
Cevap
2Cevap
Belki tıkanıklık olabilir eğer biz dolabını çok doldurduktan azaltmanda yer açmanda fayda var derim
bozulmuştur
Soğutuyormu
evet
Tıkanmıştır belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?