Tek problem sofra değil ki cidden nezaket olarak veya ilgi çekmek için söylemiyorum Allah rızası için peygamber efendimize söylemiş eşleri arasında yardımlaşmanın çok hayırlı olduğunu
Bulaşıkta da yardımcı olsun Ev temizliğinde de
Sizler bu güzel düşünceler içinde olun ki Allah da size böyle güzel naif güzel düşünceli insanların nasip etsin Nur suresi 26 ayette buyurduğu gibi
Temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlar temiz erkeklere layıktır kötü kadınlar kötü erkeklere kötü erkekler kötü erkeklere yaraşır
Bu Allah'ın koyduğun bir kuraldır iyi kötü istemiyor kötü de iyi isteyemiyor çünkü ona layık değil
Şu ayetten Daha yola çıkarak enfal suresi 63 kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır işte iyi olanla Müslüman erkekle Müslüman kadının kalplerini birbirine ısındıran Allah'tır diğer türlüsünüz zaten kalpler ısınmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence hane bireylerinin ortak bir görevi olmalıdır. Mesela çocuk tabakları taşır , ebeveynler tencereleri yıkar falan.
Bence de böyle olmalıdır ya olduğuna rast gelmedik
Umarım ki yeni gelen jenerasyonda görürüz. Yorum için teşekkürler.
Görev mi böyle bir şey mi olur yardımlaşmak gerek her konuda
Tek problem sofra değil ki cidden nezaket olarak veya ilgi çekmek için söylemiyorum Allah rızası için peygamber efendimize söylemiş eşleri arasında yardımlaşmanın çok hayırlı olduğunu
Bulaşıkta da yardımcı olsun
Ev temizliğinde de
Sizler bu güzel düşünceler içinde olun ki Allah da size böyle güzel naif güzel düşünceli insanların nasip etsin
Nur suresi 26 ayette buyurduğu gibi
Temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlar temiz erkeklere layıktır kötü kadınlar kötü erkeklere kötü erkekler kötü erkeklere yaraşır
Bu Allah'ın koyduğun bir kuraldır iyi kötü istemiyor kötü de iyi isteyemiyor çünkü ona layık değil
Şu ayetten Daha yola çıkarak enfal suresi 63 kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır işte iyi olanla Müslüman erkekle Müslüman kadının kalplerini birbirine ısındıran Allah'tır diğer türlüsünüz zaten kalpler ısınmıyor
Vesselam.
Genelde benim yemek vakitleri farklı oldugu için kendim ısıtıp kendim salatamı hazırlayıp yerim
Babam yattığı yerden bana kurmamı söyler annemle beraber kurar kaldırırız
Babamda jxjx
Benim
Genelde bendedir
Herkeste
Hiçkimsenin
kimse
Tek yaşayınca tüm görev sende oluyor
Benimdir
Annemin
Ortalasa
Benim.