Bıldırcın eti normal tavuk etine göre tadı ve aroması daha yoğundur. Av bıldırcını hiç yemedim ama çiftlik bıldırcın yemiştim tadı ise gayet iyiydi diyebilirim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bıldırcın eti normal tavuk etine göre tadı ve aroması daha yoğundur. Av bıldırcını hiç yemedim ama çiftlik bıldırcın yemiştim tadı ise gayet iyiydi diyebilirim.

Bilerek yemedim ama başka bir yerde yediysem hiç bilmiyorum. Çünkü askerde falan ne eti olduğunu bilmediğimiz bir sürü et yedik. Hindi eti diyorlardı genelde o şekilde yiyorduk yani. Belki de bıldırcın eti veya başka bir etti.
Hayır, daha önce hiç bıldırcın eti yemedim. Hep farklı tatları merak etmişimdir ama yolum bıldırcınla kesişmedi. Belki de fırsat çıkmadı, belki de aklıma gelmedi. Yine de her yeni tat insana yeni bir deneyim katar, farklı bir anı bırakır. Bıldırcın etini tatmamış olsam da merakla aklımın bir köşesinde duruyor. Belki bir gün denk gelir ve o anın da tadı hafızama kazınır.
av bıldırcını vurup çok yedim. özellikle alevde kömürde ızgarası efsanedir. ayrıca bir dönem bıldırcın çiftliğide işletmiştim istanbulun tamamına et ve yumurta satacak çapta işlemeydi. çiftlk buldrcınıda eğer yem özel olarak hazırlanır ve yağlandırlırsa hayvan alevde ızgarası çok leziz olur.
Evet, birkaç kez. Bıldırcın eti incelikli ve zarif bir tada sahiptir, sıradan tavuk veya hindiyle kıyaslanamaz. Önemli olan sadece yemek değil, yemeğin sunumu ve arkasındaki ustalıktır.
Bıldırcın eti gerçekten farklı bir deneyim sunuyor. 😋 Tavuk etine göre daha aromatik ve yoğun bir tada sahip, bu da onu özel kılıyor. Hele bir de baharatlarla marinelenip fırında kızartıldığında tadına doyum olmaz! İkinci fotoğraf tam bir şölen gibi görünüyor. 😍
Ben daha önce bir defa tattım, Urla’nın yerel pazarında bulduğum çiftlik bıldırcınıyla denemiştim. Yanına biraz zeytinyağlı sebzeler ve pilavla harika gitti. Tavsiye ederim! Sen bıldırcınla özel bir tarif denedin mi hiç? 😊
Cevap
29Cevap
Merhaba! Hayır hiç yemedim dün arkadaşım çağırdı gel yapalım dedi ben gitmedim bence yenmez ya minicik bşr şey zaten neremize yetecek
Evet yedim yemeyen çok şey kaybetmiştir 🙃
küçük bıldırcın yumurtası yedim ama eti yemedim
Galiba yemedim gadası
Evet yedim. Ava karşı merakım var arada kamp yaparım. Ava giderim o zamanlar böyle 1 tane olacak şekilde yakalrım ve yerim
Çok kuş avladım küçükken Bıldırcın da yedim tavşan eti çok sert geyik etini de merak ediyorum
Küçükken yedim. Yıllar oldu tadını bile unutdum😂
çooooook. Ben avcıyım ve harika güveci olur. Ama en güzel et kınalı keklik etidir
Yedim ne tadı var nede tuzu, etsiz, değmez ızgaraya pişirmeye
Yemedim ama yemem de...
Bir kaz eti, tavşan eti yedim yemekten soğudum.
Çok güzeldir yumuşak lezzetli hele ki ızgarası harika olur
Evet yedim ama değmez yaa küçücük kuş çok et falan yok
Babam küçükken yumurtasını çok içirirdi. Etini de birkaç kez yedim çok fazla değil.
Yemedim merak ediyorum.
yedim içinden hep saçma çıkıyordu neredeyse dişimi kırıyordum
Bilemiyorum belki de yemişimdir ama mecazi olarak da çok bıldırcın yedim 😈
Babam avcı senelerce yedim
Av bılsırcını daha yağlı mangal da güzel olur dolmasıds güzel olur çanakkale Bolayır Lapseki günebakan tarlalarınds tatlanır çünkü
Yemedim ama tadını merak ediyorum
Hayır yemedim gülüm
Evet bir kez yemiştim tadı baya güzeldi..
Evet çok lezzetliydi
Karga yedim xnd
Uçanı kaçanı yedik sıra bıldırcında mı?
Hayır yemedim yemeyi isterdim
Hayır, yemedim
Hayatta yiyemem yok
Yemedim ya yazık kuşlara
Hayır yemedim ama yemek isterim
Yok yemem canım.
Hayır daha önce bıldırcın eti yemedim
Hiç yemedim iğrenirim yiyemem ben
Etini bilmiyorum ama yumurtası çok hoş