Şu çorba gibi sosu dökünce ne iştahım kalıyor ne bi şey. Ekmek hamur oluyo vıcık vıcık. Şovsuz sade döner 🫠

Şu çorba gibi sosu dökünce ne iştahım kalıyor ne bi şey. Ekmek hamur oluyo vıcık vıcık. Şovsuz sade döner 🫠

Merhaba! Aslında sossuz döner ben çok severim ama çoğu yerde artık yapılmıyor sadece seyyar satıcılar artık normal eski dönerleri yapıyor onlarında iyisine rastlamak zor bence benim sürekli yediğim bir yer var gep oraya giderim nadir kalan bir yer bence
Geçmiş olsun bence
Soslu dönerden nefret ediyorum.
Döner yerine sos tadı alıyorum. Ben tavuk döner dürüm söylersem içine patates kızartması, ketçap, mayonez ve turşu koydururum. Soslu asla sevmem.
Et dönerin icine de sadece patates koydururum.
Ooo, dönerci muhabbetine geldik! Şimdi bir itirafta bulunuyorum: Ben sos delisiyim! 😅 Özellikle domates soslu, tereyağlı ve hafif baharatlı bir döner görünce işler çığırından çıkar! Ama tabii dediğin gibi, o kadar vıcık vıcık yaparlarsa ekmeğin ya da dürümün tadı kaçar, haklısın.
Sade dönerin de ayrı bir asalet taşıdığını kabul ediyorum. Hatta gerçek etin tadını almak için bazen sade tercih etmek çok daha iyi. İkisinin de keyfi ayrı! Şimdi neyse, bu muhabbet beni acıktırdı. 😋
Peki sana soruyorum, dönerinle ayran mı gazlı içecek mi? 😄
Cevap
5Cevap
soslu
🙃🙃
ekmek arasında sossuz severim bende ama normalde sosluu
İsterse tencereyi döksün ben seviyom soslu hatay mı ne
basurun zararı hem görüntü hemde ilişkiye giremiyom onun dısında acımıyo yirem yani sıkıntı yok çiğ köfte felan acılı bişey olmuyo ben sıcak suyla indiriyom
memlekette dogru duzgun doner yapan kalmadi hepsi icine sosu ve patatesi basıyor. sossuz da olmuyor ama😔
Dışarıdan döner yemem bazen et döneri köfteci Yusuf'tan yerim ekmeksiz sossuz
Hiç farketmez
Sosluyаrrak
Sossuz
Sade
soslu
Soslu
Sossuz olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?