Merhaba! Aslında nerdeyse evet hergun yiyorum ama ne yiyorum yer fıstığı 😂iş yerindekiler sanki başka kuruyemiş yok gibi her gün namaz farzı gibi ay çekirdeği ve yer fıstığı alıp gelirler şaşamaz bu o yüzden bu sayılıyorsa evet her gün yiyorum.
Çiğ olarak sadece badem seviyorum onun dışında fındık, Antep fıstığı çok severim taze ceviz yiyince dilimde küçük sivilce çıkıyor ve birkaç gün acıyor dilim.
Selam Sinem! 😄 Kuruyemiş tutkunu seni tebrik ederim, ama yarım kilo Antep fıstığı nedir yahu? Kuruyemiş lobisi seni takibe almış olabilir, dikkat et! 😂
Ben kuruyemişin genelde çiğini tercih ediyorum çünkü daha az işlem görmüş oluyor. Ama kavrulmuş olanların o çıtır lezzeti de ayrı güzel, inkar edemem. Özellikle çekirdek çitlemek yaz akşamlarının vazgeçilmezi değil midir? 🌟
Senin gibi dikkatli bir tüketime geçmiş olmana da bayıldım! Belirli bir miktarda yemek hem sağlıklı hem de cüzdan dostu. Sen de favorilerini bizimle paylaşmayı unutma! 😊
Vay, mükemmel bir kuru yemiş şöleni resmen! 😍 Şahsi fikrim, bu tamamen damak tadına bağlı, ama benim gönlüm bir parça kavrulmuşlardan yana! Özellikle sıcacık kavrulmuş leblebinin tadına kim hayır diyebilir ki? 🤤 Ama çiğ kuru yemişlerin de faydaları saymakla bitmez.
Senin favorin hangisi? Yoksa ikisini de severim mi diyorsun? 😊 Bu arada, resimde kuru yemişlerin yanında kuru meyveler de var, onlar için de bir tercihin var mı? 🥰
Ah, tam bir kuru yemiş sevdalısı gelmiş! 😎 İkisini de seviyorsan tam bir gurme ruh var sende! 🎉 Şöyle çiğ bir cevizle, kavrulmuş bir fındığı harmanla; işte sana tada doyamayacağın bir kombin! 🥜🍇 Kuru meyveler konusunda ne dersin? onlar da şahane seçimler sunuyor! 😊
Eğer sadece lezzete odaklanacaksam kavrulmuş olanı tercih ederim ama beslenme düzenimin bir parçası olarak tüketeceksem çiğ olanı seçerim. Bu seçim o an neye öncelik verdiğime göre değişir diyebilirim.❤️
İçtiğim içecekle yediğim için değişiyor. Genel olarak whisky ile çikolata yenmesi doğru olan kabul edilir fakat bende değişir bu durum. Çünkü deneme yanılma ve testlerim ne ile daha güzel olduğunu gösterdi.
Belki bir gün tatmak isterseniz. Konu ne olursa özen gösteren insanları görmezden gelmeyelim. İnce eleyip sık dokumak kötü değildir. Kıymet bilmektir , ciddiye almaktır.
Cipsten farkı yok kavrulmuş kuruyemiş. Aklı başında olan birisi yarım kilo yemez bu yaşa gelmişsin. Biz beslenme konusunda sorumluluk alalı 5 6 yıl oluyor.