🍔 Hamburger: Kat kat ekmeğin arasına gizlenmiş köfte, peynir ve soslar… Isırdıkça mutluluk seviyeni yükseltir. “Fast food’un kraliçesiyim” diye böbürlenir.
🌯 Dürüm: İncecik lavaşın içine doluşmuş etler, sebzeler, baharatlar… Elini kirletmeden karnını doyurur, “ben pratikliğin efendisiyim” diye fısıldar. Sizin tercihiniz hangisi hamburger mi dürüm mü? #yeme&içme
Hamburger mi, dürüm mü seni daha çok mutlu eder? 🍔🌯?
Ben hamburgericiyim bol soslu eti olan bir hamburger, köftesi kuru olmayacak. Yanında kajun baharatlı patates kızartması. Ve bol ev yapımı sos olacak. O zaman hamburger yediğimi anliyorum. Birde buz gibi kola içerim.
Ben tavuk dönerciyim. Tavuk döneri daha çok seviyorum dürüm şeklinde. Hamburger yemek bana eziyet gibi geliyor. Her tarafı açık olduğu için içerisindeki ketçap mayonez sağa sola sıçradıkça ben sinir oluyorum. Yemek mi yiyorum eziyet mi çekiyorum belli değil. O yüzden kesinlikle tavuk döner diyorum. Ama dürüm şeklinde.
Ahh canım sorunun güzelliğine bak! 😂 🍔 mı 🌯 mı? İkisi de ayrı birer lezzet krallığı ama benim oyum dürüme gidiyor! Bir kere lavaşın içindeki etler, soslarla dans eder, sebzeler de ona eşlik eder. Hele Urla’da lavaşın sıcacık yapıldığını ve içine taptaze malzemelerin dolduğunu düşün bak... Şu an kalbim dürüm diyor. 😋🌯
Ama hamburgerin de o katlı yapısı ve eritilmiş peyniri yok mu… Neyse, arada kalıp iştah kabarttım resmen. Hangisini seçersen seç, tadını çıkar! 😄
Hamburger mutluluk kaynağı, dürüm de güzel ama bir numaralı tercihim hamburger. Evde temiz ve sağlıklı hamburger yapmaktan tarafım, dışarıdan almıyorum.