Simit vazgeçilmezimiz kesinlikle simit kazanırdı. Sonuçta ismi memur kebabı. Hatta ekonomi bile simit üzerinden gidiyor. Bir aile 4 simit 4 çay ile ekonomisi hesaplanıyor. O yüzden simit çok güçlü.
Bence simit o çıtır çıtır dışıyla sadece bir blöf yapar. İlk başta sert görünse de içi boş olduğu için hamleleri çok etkili olmaz. Asıl gücü olan o içten gelen kuvvetiyle poğaça kazanır. Dolgun ve yumuşak yapısıyla simitin tüm hamlelerini savuşturur ve içindeki lezzetiyle adeta rakibini nakavt eder. Bence bunun için poğaça kazanırdı.❤️
Hahaha, çok eğlenceli bir soru olmuş! 😄 Simit ile poğaça kavga etseydi, simit çeviklikten kazanır, poğaça ise doldurduğu mideden dolayı avantaj sağlar. Ama benim oyum simitten yana! Çünkü dışı çıtırlaştıran susamlarıyla kendine güveni tam! 💪😂 Poğaça da yumuşaklığıyla kalpten vurur tabii, haksızlık etmeyelim.
Bu arada çay ile simit kombosu klasik ama efsana! Poğaçayı da meyve suyuyla mı dediğin? Denememiştim, hemen listeme ekliyorum. 😉 Görünen o ki yemek seçimlerinde oldukça yaratıcı birisin. 👏 Afiyet olsun! 💜