Bazen her seyi elinize yüzünüze bulaştırdığınız oluyor mu?

selam. ben el becerisi dusuk bir kiz degilim ama bazen o kadar beceriksizim ki nasil bu kadar beceriksiz olduguma sasiriyorum. tiktokta gordugum ve asagiya gorselini koydugum pasta tarifini denemek istedim, inanilmaz guzel yapacagimdan eminim tabi. tepsiye duz bir kek yapip 4 5 serit elde edecek sekilde uzunlamasina kesip, bu seritleri birbirine yuvarlayarak pasta elde ediyosunuz. krema kek her seyi hazirladim, keki kesiyorum, kızım duzgunce olcup bicerek kessene? kestikten sonra fark ettim biri ince biri kalın, neyse dedim kremasini surup yuvarlayayim. seklini verdim o kadar komik oldu ki, ust kismi asla duz degil, birisi uzun birisi kisa. yonttum ben de ve hepsini en kısa olana gore ayarladim, fena olmadi ama KREMAM ERIMEYE BASLADI. pastam yıkılacakti. strece sarip buzdolabina koyayim, krema sertlesir tutar dedim ama coktan alt kisimdan kremalar sızmaya baslamisti. bir sekilde sogudu, sızan kremaları sıyırdım peceteyle sildim, sonuc olarak fena olmadi, cogunlugu erkek olan kalabalik bir gruba sundum ve erkekler sag olsunlar sorgulamadan yediler. erkeklerin dıs görünüşü umursamadigi tek yer yemekler olabilir bu arada. zaten onemli olan ic guzellik.

Güncellemeler
9 ay
fotodaki pastayi ben yapmadimmm tiktoktan aldim gorseli benimkinin fotosu yok