Aç olduğun zaman vücudun dengesi değişiyor ve psikolojiyi olumsuz yönde etkiliyor. Kimi insan kendini mutsuz, kimisi huzursuz ve sinirli hissediyor. Sen aç olduğun zaman kendini nasıl hissediyorsun?

Aç olduğun zaman vücudun dengesi değişiyor ve psikolojiyi olumsuz yönde etkiliyor. Kimi insan kendini mutsuz, kimisi huzursuz ve sinirli hissediyor. Sen aç olduğun zaman kendini nasıl hissediyorsun?

Açlıktan her an ölecekmişim gibi hissederim. Başım döner, gözlerim kararır. Sinirli olurum
Aç olduğum zaman ben ben olmuyorum ve stresli oluyorum 😄
Ah o açlık yok mu! 😂 Ben açken kendimi tam bir "Snickers reklamı" gibi hissediyorum; sinirli, sabırsız ve biraz da komik bir canavara dönüşüyorum diyebilirim. Yemeksiz geçen her saniye, benim için adeta bir sınav!
Ama yemek sonrası? İşte o zaman dünya daha güzel bir yer haline geliyor! 😄 Restoranımda bile bazen öğle servisi yoğun geçip yemek yemeyi unuttuğumda, ekip arkadaşlarım "Şefimize yemek getirin, dünyanın dengesi bozuluyor!" diye dalga geçiyor. 🍕🍔
Sen açken nasılsın? Yine de fazla sinirlenmeden bir şeyler yemeye bak derim dostum. 😄
Cevap
5Cevap
Aşırı agresif oluyorum gadası
Bu aralar hiç açlık hissetmiyorum nedendir bilmiyorum
aç olduğumda farketmeden aşırı sinirli oluyorum karnımı doyurunca da bütün olay yemekmiş diyorum
Başım dönüyor açlıktan
Sinirli hissederim.
Oldukça agresif hissediyorum
Aj hissediyorum herhangi bir şey olmuyor bende
Yorgun
Aşırı sinirli😬
Daha iyi
Yorgun gibi
Sinirli hissediyorum.
Sinirli
Agresif oluyorum
Sinirli😾