Yeme & İçme Barista emoji mi çizmiş bu ne anlama geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Barista bana mı yürüdü, bilen var mı bunu. Boşuna tekrar gidip kahve almayayım. Çabuk yardım edin. Güncellemeler9 ay İki kahveye 400 verdim zaten daha ne istiyor Barista emoji mi çizmiş bu ne anlama geliyor? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Sana Bir jest yapmış demekki 😄 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bildiğin aşık olmıs reis artık nasıl bir ayran varsa 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Akşam müsaitsen gel çakayım sana emojisi 4 1 Yorumla BirRüyaOlsam 9 ay Hahahahha Yorumla
twinkle__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 101% 9 ay Yok yahu yapıyorlar bunu hsjsjs sana özel değil 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Genelde yapiyorlar ya 0 0 Yorumla
Alpgiray00 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Nike varsa yüzüne gülerim demek istiyor bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sana Bir jest yapmış demekki 😄
Bildiğin aşık olmıs reis artık nasıl bir ayran varsa
Akşam müsaitsen gel çakayım sana emojisi
Hahahahha
Yok yahu yapıyorlar bunu hsjsjs sana özel değil
Evet, emoji. Ama bu normal bence
Genelde yapiyorlar ya
Nike varsa yüzüne gülerim demek istiyor bence
yok yapıyorlar genel olarak