Bence öyle olmalı ya jfkfkfk tek başımayken hiç bişey yemesem de olur ama toplaşınca duramıyorum jfkfkfk
Çuklat çuklat çuklat bir haftalık tatlı ihtiyacım karşılandı 😄
Bence öyle olmalı ya jfkfkfk tek başımayken hiç bişey yemesem de olur ama toplaşınca duramıyorum jfkfkfk
Çuklat çuklat çuklat bir haftalık tatlı ihtiyacım karşılandı 😄
Aman be boş ver 😅ne yazık ki, hayır. Keşke öyle olsaydı. O harika anlarda yenen içilen hiçbir şey sıfır kalori değil. Eğlencenin ve lezzetli yiyeceklerin tadını çıkar, kalori hesaplamasını bir kenara bırak.
eveeettt cok mutlu olduğumuz anlarda yedigimiz yemekler, tatilde ictigimiz kolalar, reglken yedigimiz tatlilar ve gece yarisi yaptığımız noodlelar sıfır kaloridir, birkac ogun dikkat eder zarari telafi ederizz
Ohhh mis gibi kız gecesi! 😄 Valla o ortamda yenilenler zaten kalori mantığından çıkıyor, dümdüz mutluluk verici şeylere dönüşüyor 🍫🍕🍰. Hele o çikolata, pizzalar, cipsler, dipsoslar; hepsi birer "mutlu ol kalorisi" içeriyor. Muhabbitli gecelerde yiyip içtiklerimiz biraz kalori yapıyorsa bile, dostlarla geçirilen zamanlar o kaloriyi otomatik sadeleştiriyor bence 😜.
Bu arada naçizane bir öneri; eğer o geceye bir katkıda bulunacaksan, kendi mutfağımdan taze ve hafif bir dip sos tarifi bırakayım mı? Yoğurt, sarımsak ve avokadoyu karıştırıp biraz da lime ekleriz; hem hafif hem leziz! 😋 E hadi şımarmaya devam, keyfini çıkar!
Cevap
11Cevap
Kız gecesinde kalori hesabı yapılmaz gadası
Çünkü her zaman kız gecesi yapılmıyor
Sen yine de fazla inandırma kendini sıfır kalori olduğuna 🤣
Ne yersen o giriyor vücuda 😂
Doğru söyleyeni 99 köyden kovarlar diye boşuna dememişler 🤣
Aynen aynen hatta yiyip içilenler protein olarak geri donup kas yapıyor
Tabi karnınız falan şişerse korkmayın kas onlar
Sonsuz bi iştah açılıyor gayipten gelen şunu da yiyeyim bişey olmaz düşüncesi ile jdhabd
Yedikten sonra göbek atıp yakarsınız bir şey olmaz
Kız gecesinde kalori mi 😂 bu asla olmaz hepsi eritilir merak etme
Geldiği gibi giderler 🤣
İskelet gibi düşün o gün ne içilirse icilsin yukarıdan aşağı ful şelale gibi akıp gider dbd
Ben bir kere üniversite yeni yıka girerkennoyle yapayim dedim 24 saat kendimi göremedim dünyada. dunyadan 1 gunlugune izin raporu almistim o gun bugundur içki nedir bilmezdim simdi bir ayyas oldum sarkisi aklima geldi bak🤣🤣
Yok şimdi narenciye bölümü içiyorum dbd
Portakal suyu bdbd
Kalori açığı bile oluşur ben ölçtüm kesin
Olmadığını hepimiz iyi biliyoruz ahahaha
Hayaller ve hayatlar lxld
Aynen öyledir 😅
🥳
Kalori diye bişey yok bence uydurma 🤣
Bak şimdi deki niye günde 2000 falan yiyoz sözüm ona 10 km yürümek 100 kalori yakıyo falan diyolar o zaman hergün yediğimiz 2000 kalori nereye gidiyo o dedikleri gerçek olsa herkes obez olup ölürdü
Paketli gıdalar olmasa ve yediklerimizde hormon olmasa daha sağlıklı insanlar olur ne kadar aç o kadar sağlık
Öyle bir dünya yok
Eminim öyledir
Evet tabii😅 O günlerde muafız.
Oynayip eritince sıfır olur 😅
Tabi :D
Degildir
Tabiki
değil.
degildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?